No ja mam taky zvlastny problem a neviem ci mi vobec niekto bude vediet pomoct. Kedze s tym ale nedokazem dalej zit, ostava mi este tato moznost, opytat sa co najviac ludi, mozno sa najde niekto kto mi poradi lebo uz mam samovrazedne myslienky. Moje telo vylucuje zapach. Odskusane mam uz uplne vsetko; precisteny cely organizmus roznymi vyzivovymi doplnkami; detoxikacia; zdrava strava. Tazko sa to vysvetluje niekomu kto to nezazil..som mlady moderny clovek; sprchujem sa kazdy den, hygiena je u mna ozaj prvorada. Co to moze sposobovat preboha ktory organ sposobuje zapach? Zapchou netrpim, nie su to ani vetry, proste okolo mna taky divny pach...
Ktory organ to sposobuje
Jasné,že ti vieme poradiť,ako vyčistiť orgány...
na ladviny je dobra melonova kura... jak pride sezona melonov, zacni sa nimi napchavat.... potom dobra na precistenie je spargla... teraz je v sezone... caj chanca piedra a pod...
viete mi poradit ako vycistit ladviny, lymfu?
este niekto ?
Bože 600 eur za vyšetrenie?
No nič,to je tiež rada...
To,že si robil detox podľa dr. Berksona je fajn,a čo ti radil aj RNG je fajn,no dom nestaviaš predsa od strechy! Detox pečene je až posledná očista a robiť ju skôr ako ľadviny,lymfu,čreva je neefektivne. Strava je dôležitejšia než si myslíš,preto som sa pýtal na tvoju zdravú výživu. A aj tvoja hygiena má svoje chyby,čiže nedostatky.
Chcelo by to nejaku poriadnu velku lekarsku prehliadku v niektorom zo sukromnych bratislavskych lekarakych centier, idealne Medissimo. Sice za taku prehliadku zaplatis 600 €, co je dost vela, ale vyhodou je, ze tam stravis cely den a obzrie si ta nielen prakticky lekar, ale aj mnohi odborni lekari - urolog, othorinolaryngolor, kardiolog, gastroenterolog, dermatolog, endokrinolog, oftalmolog, a mnohi dalsi, urobi sa ti rontgen pluc... Cize budes mat komplexny prehlad o svojom zdravotnom stave a mozno prave tam sa ukazu take zdravotne problemy, o ktorych si doteraz nevedel a ktore sa ani na beznych prehliadkach u lacneho praktickeho zistit nedaju a ktore ked sa vyriesia, bude vsetko O. K. Toto je cesta k telesnemu zdraviu, je to lepsie ako ist k lacnemu praktickemu, ktory ta posle mozno len k nejakemu jednemu jedinemu lacnemu odbornemu, ktory ked nic nezisti, budes odoslany na psychiatriu, kde sa ti diagnostikuje neexistujuca psych. choroba a cvokarskymi liekmi budes napchavany cely zivot pre akesi trpenie utkvelou predstavou, ze smrdis. Ak uz aj ty sam citis, ze smrdis, tak asi to tak naozaj je. Ja som mala zase vetry, prdela som ako raketa nonstop, div, ze nie kadzu piatu sekundu a objavovalo sa to vylucne len po jedle. Take tiche a smradlave, ze kto to zacitil, dobre, ze neodpadol a kazdemu bolo jasne, ze to ide zo mna a mne bolo jasne, ze to sposobuje jedlo, nejaka zlozka v strave, len som nevedela, ktora, lebo som prdela po kazdom jedle. Dala som si teda urobit test na potravinove intolerancie a ten ukazal asi 20 potravin, medzi ktorymi bola psenica, mliecna bielkovina, vajcia... islo o vela zakladnych potravin, ktore boli na dennom poriadku. Vylucila som ich zo stravy a odvtedy neprdim a zijem zdravo, zbavila som sa aj traviacich problemov, hnaciek a vracania a bolesti hlavy a pocitov, ze zomieram na otravu nejakou jedovatou latkou. Snad naskriabes nejake tie peniazky podari sa ti s pomocou dobrych lekarov, hoci aj sukromnych a drahsich, vyriesit si svoj problem. Drzim palce.
Velmi pekne dakujem! Oblicky a mocovy mechur sa ako vysetruju? To asi nevidno v krvi alebo moci. To este nemam precistene. Pecen ano dvakrat, tym protokolom doktora berksona co tu rng radil.
aké vyšetrenia Ti boli robené? S obličkami si bol na vyšetrení?
Môže to byť pečeň, ktorá nestíha detoxikovať toxické jedy,telo sa snaží tieto jedy dostať inou cestou von/kožou/. Tá tvoja zdravá výživa by ma tiež zaujímala.
Mozno este niekto? Moze to byt zaludok alebo pankreas? Pluca? Fakt uz neviem.. Ako to precistit? Nevladzem uz