Zdravím všetkých. Viete mi poradiť ako vyliečiť -asi- zápal močových ciest bez antibiotik? Nemám čas ísť k lekárovi a ani si nemožem dovoliť byť pár dni doma kvoli tomu...ale cítím, že niečo nie je v poriadku. Každú chvíľu na wc... :/ :/ :/ Všade vidím reklamu na Uroval manosa. Máte s tým skúsenosti? pomáha to? Potrebujem niečo účinnejšie ako brusnice a teplé ponožky :) Díky za rady!
Zápal močových ciest - ako vyliečiť bez antibiotik?
Extrakt z kapucinky vacsej posobi ako prirodne atb prave najma na urogenitalny trakt a dychacie cesty... Kupis v predajniach zdravej vyzivy, kapsue mozno aj v lekarni...
Ahoj, urcite to nepodcenuj, ak uz mas zapal, treba s tym ist lekarovi. Viem o tom svoje, takisto som to dlho nechavala tak, no bohuzial, nakoniec, ked som sa rozhodla ist k lekarke, tak na to kaslala aj ona. Skoncila som o 2 tyzdne so silnym oblickovym zachvatom na infuziach - xxx krv xxx bielkoviny a piesok v moci. Doteraz mam s tym take problemy, ze sa bojim, ze ani nebudem moct mat deti. A to mam 21. Bakteria sa ti bude v tele drzat stale a cajmi a bylinkami ju z tela proste nedostanes..
Naozaj chod k lekarovi, aspon ti vysetri moc a budes vediet na com si.
cajickova, zakladatelka nema chronicke problemy, ma len prechladnute momentalne mocove cesty, nema cas ist k lekarovi a potrebuje to okamzite riesit a nie je to ziadna tragedia, aby s tym otravovala liecitelov a cakala na terminy.
Tu viacerí píšu že na močové cesty a gynekologické problémy im pomohla liečba u dr. Albertovej. Nemám to odskúšané ale bola som u nej s kožnými problémami a pomohlo mi to. Je to prírodná liečba žiadne antibiotiká, možno by som na tvojom mieste vyskúšala. Dobré je aj piť rôzne čaje ako ti tu radia.
urcite ten uroval manoza si kup a uzivaj podla navodu aj po odzneni priznakov a velke mnozstvo urologickeho caju, mne toto zabera, ak vsak je uz zapal velmi silny, pomozu jedine antibiotika.
Hlavne musíš začať PIŤ,podporiť močový mechúr a obličky v čase od 15-19 pitím močopudných čajov,držať chodidlá a kríže v teple,nezadržiavať moč.Pomôžu aj J.V.Kvapky-URO/NEFRI,obmedzenie bielkovín,akupresúra,vibra,zapping,...
Pomáha pitie Aloe Berry Nectáru , je to aloe s brusnicami. Je určené hlavne na oblasť malej pánvy - močovo-pohlavné ústrojenstvo. Časté nutkanie na močenie môže mať rôzne príčiny - môže sa jednať o dráždivý močový mechúr, prechladnutie močových ciest, gynekologické ťažkosti ale môže mať aj bakteriálny pôvod . V tom prípade by bolo potrebné okrem aloe užívať aj antibiotika na prírodnej báze - propolisové tablety.
Mne pomohli iba antibiotika a k tomu som este brala Urinal Akut forte. Ale dobre su aj brusnice, bud jest alebo brusnicovy dzus.