Prosim poradte mi co robit!

Príspevok v téme: Prosim poradte mi co robit!
lia08

Dobry den mam problem,ktory sa moze zdat nie az tak dolezity no ja potrebujem poradit co v takejto situacii robit.Takze zacnem...chodila som k jednemu zubarovi uz od malicka no nebola som s nim spokojna a tak dva roky do zadu som pocula vyborne ohlasi a referencie na iného pana zubara a tak som zacala chodit k nemu.Bola som unho na preventivnej prehliadke a bolo vsetko v poriadku, tak som isla spokojna domov.Asi pol roka na to som sa rozhodla pre bielenie zubov u mojej dentálnej hygienicky, dohodla som si termin a isla k nej.Ta musi pred bielenim skontrolovat zuby ci su v poriadku bez zubneho kazu a tak podobne..A tak si zavolala pani zubarku co ma ordinaciu hned vedla nej a ta skonstatovala a nadiktovala jej nejakých cca7-9 kazov co udajne mam a tak som isla domov s tym ze mi povedali aby som sla k svojmu zubarovi si dat vsetky tie zuby spravit a ze potom mi ich vybieli.Dva mesiace po navsteve hygienicky som isla opat k môjmu zubarovi ten povedal opat to iste ze mam zuby uplne v poriadku bez kazov a tak o dalsie dva mesiace som sla k dentálnej ta si zavolala opat spominanu pani zubarku ktora opat nadiktovala spuuustu kazov a objednala ma k sebe ze ked nie moj pan zubar tak ona mi ich porobi a ja som uprostred a vôbec neviem co spravit,ci ist k niekomu tretiemu, nech povie svoj nazor...Prosim poradtee, vopred Vam dakujem!

lia08

Dakujem za rady, ved prave ze nepocitujem nejaku bolest a ona diktovala jeden za druhym takze tomu nerozumiem a podla mna ma vacsina zubarov odmietne kedze nemam u nich kartu a to moje vysetrenie by im poistovna nepreplatila

[zruseny37]

Mne to pripadá tak, že chcú na tebe zarobiť. Nevidím dôvod, prečo by ti zubár neopravil kazy, kebyže nejaké máš. Bolia ťa zuby alebo cítiš nejaký problém?