Dobry den mam problem,ktory sa moze zdat nie az tak dolezity no ja potrebujem poradit co v takejto situacii robit.Takze zacnem...chodila som k jednemu zubarovi uz od malicka no nebola som s nim spokojna a tak dva roky do zadu som pocula vyborne ohlasi a referencie na iného pana zubara a tak som zacala chodit k nemu.Bola som unho na preventivnej prehliadke a bolo vsetko v poriadku, tak som isla spokojna domov.Asi pol roka na to som sa rozhodla pre bielenie zubov u mojej dentálnej hygienicky, dohodla som si termin a isla k nej.Ta musi pred bielenim skontrolovat zuby ci su v poriadku bez zubneho kazu a tak podobne..A tak si zavolala pani zubarku co ma ordinaciu hned vedla nej a ta skonstatovala a nadiktovala jej nejakých cca7-9 kazov co udajne mam a tak som isla domov s tym ze mi povedali aby som sla k svojmu zubarovi si dat vsetky tie zuby spravit a ze potom mi ich vybieli.Dva mesiace po navsteve hygienicky som isla opat k môjmu zubarovi ten povedal opat to iste ze mam zuby uplne v poriadku bez kazov a tak o dalsie dva mesiace som sla k dentálnej ta si zavolala opat spominanu pani zubarku ktora opat nadiktovala spuuustu kazov a objednala ma k sebe ze ked nie moj pan zubar tak ona mi ich porobi a ja som uprostred a vôbec neviem co spravit,ci ist k niekomu tretiemu, nech povie svoj nazor...Prosim poradtee, vopred Vam dakujem!
Prosim poradte mi co robit!
a neviete mi povedat cenu aspon cca?:)
zaplat si preventivku u sukromneho zubara. vobec to nieje drahe
Dakujem za rady, ved prave ze nepocitujem nejaku bolest a ona diktovala jeden za druhym takze tomu nerozumiem a podla mna ma vacsina zubarov odmietne kedze nemam u nich kartu a to moje vysetrenie by im poistovna nepreplatila
Urcite chod pre istotu k niekomu dalsiemu co on povie. Skus si aj sama pozriet tie kazy.
Mne to pripadá tak, že chcú na tebe zarobiť. Nevidím dôvod, prečo by ti zubár neopravil kazy, kebyže nejaké máš. Bolia ťa zuby alebo cítiš nejaký problém?