Je mozne vmasirovat ejakulat do posvy a tak oplodnit ju?

Príspevok v téme: Je mozne vmasirovat ejakulat do posvy a tak oplodnit ju?
milan --pomozte

prosim o radu...priatelka ma urobila rukou...ejakulat mi vytiekol na ruku...no ja som tu ruku vyutieral. potom som rukou robil ju. nemohlo na ruke(dlani) ostat troska ejakulatu?(napr. v oblasti nechtov)? nemohol som ho zaniestd posvy ked som ju potom ja robil(drazdil som jej klitorys masirovanim tou rukou-aj ked sa nakoniec neurobila)----cital som ze sa semeno moze vmasirovat do posvy takze neviem teraz --uz jej 7 dni meska.....a to nezvykne a ja som prestraseny---prosim o radu ..Dakujem

milan --pomozte

Kudelnik: ked uz ide o to, tak neoplodnuje sa ani posva ani maternica , ale vajicko. ktore sa vyluci z vajecnika a k splynuti spermie a vajicka dochadza vo vajickovode.

milan --pomozte

Na gynekologii jej povedali ze NIE JE tehotna......no ma cystu na vajecniku.....ty vysvetluje, preco uz 20 dni nema kramy.... najednej strane som rad .....a to si neviete ani predstavit, ako mi odlahlo........len nech sa moja uzdravi,,,,,,,,,

Dakujem vsetkym, co ste mi pomahali v tazkych chvilach a svojimi radami ma upokojovali

este raz dik........

kudelnik

pomoc ---> no a nenapina ta??? nechodis castejsie na zachod??? a nemas divne chute lebo uz mozes byt v 2. dni tehotenstva...

pomoc

Vcera vecer ma moj priatel prstoval ale predtym sa spravil a asi si ho aj chytil potom zme mali malu pauzu a znova ma prstoval.Vsak mozem byt tehotna...ale ja sa bojim

milan --pomozte

aj ja si myslim ze nieje tehotna, aj ona si to mysli.....ved to odporuje zdravemu rozumu........znepokojuje nas najma to , ze jej meska.....uz 14 dni......2tyzdne! to sa jej doteraz nikdy nestalo....
uz sa nestresujeme ..naco :-)

kiri

Tak to chapem, sorka, myslela som, ze na sono chodia len tehotne. Budem Vam obom drzat palce, ale aj tak si myslim, ze na 100 percent nie je tehotna. A ak je, tak nie z toho pripadu, co si tu opisal, Milan. Good luck.