Ahojte, mam taky problem: dal som sa pred tromi rokmi dokopy s kolegynou... bohuzial nam to nevyslo a teraz sa neviem ako tvarit, ked ju musim dennodenne vidavat v praci. Ako bonus ona si uz nasla noveho frajera a stale tam za nou chodi a robia mi naschaly typu: zacnu sa predomnou olizovat, pekne sa seba hovorit, robit plany na vecer.. sama romantika a vidiet, ze to robia naschval aby som ziarlil.. ja som sa tvaril, ze ma to netrapi a nevsimam si ich, ale to sa neda.. rozisla sa ona so mnou vtedy, pretoze si nasla tohto. Ako sa tvarit, ked ich takto vidim a obchadzam na chodbe ked ju on chyta za rit a podobne? Z prace odist nechcem, bavi ma aj platovo je to dobre
Stroskotany vztah s kolegynou...
No sak sa tvar normalne, popiskuj si, ako by ta to vobec nesralo.
no ona je majitelka, takze na nu si nikto nedovoli a preto aj ten jej debilek chodi do zadnych priestorov.. a tam sa olizuju, nie pred zakaznikmi kde jedia
a aj mne to príde veľmi zvláštne takéto správanie na pracovisku ... nie len voči vám ako pracovnému kolektívu ale aj voči zákazníkom ... ved im aj chutiť prestane, ked tam lietaju jazyky kade tade :D :D alebo poštvi na nu hašterivú kolegynu :D
Oprava, tá reštika mi nejak ušla...
nájdi si frajerku aj ty :D poprípade zaplat nejakej ultra sexi babe a zahrajte troška divadielko :D a nakoniec nebude vedieť ako sa ma tvariť ona a nie ty :D budete ako vo filme :D :D ešte nech dačo na nu podotkne typu : myslela som si , že bola krajšia .... poprípade ved si vravel , že je chuda :D :D ale nie :D :D hádam ju to prejde ... ja by som to mala na háku :D bola by som asi rada , že som, sa zbavila trúby čo sa chová ako 12 ročné decko :D
To, že je zákazník, ešte neznamená, že ju môže oblizovať a tak. Mňa by rovno vyhodili, kebyže za mnou príde priateľ a začne ma bozkávať a oblapovať... V akej sfére robíte? Resp., šéfstvo Vás nekontroluje?
reštika, takze tam chodi ako zakaznik.. no ked si s nou o tom pohovorim, tak sa mi vysmeje ako uz par krat, ze som iba chudak co nema nikoho a preto jej zavidi
lol to co je za pracu ze tam chodia cudzie osoby a chytaju pracovnicky za rit??
ja by som si o tom s nou pohovoril ze ti to vadi a vobec ze ti to pride nevhodne ...