Ahojte. Viem ze ludia maju vacsie problemy ako je ten moj, len ja uz nevladzem a nechcem citit tu bolest a zufalstvo. Kazdy si presiel rozchodom a mozno viete nieco fakt funkcne lebo sport ma prestal bavit, nebavi ma ani skola, nezalezi mi na nicom a to je problem. Kamosky uz s tym nechcem otravovat, nikoho vlastne...som loser co nevie prijat fakt, ze mu na mne uz nezalezi a to sakra boli. Vyse mesiaca sme od seba z jeho iniciativy a brala som to aspon tak, ze budeme kamosi, ale on na mna kasle uplne. Som uboha strasne, ze na neho myslim kazdy den, ze niekde v kutiku duse dufam, ze sa este nieco stane, ze stale chcem byt s nim v kontakte, aj ked on ocividne nema zaujem. Ako moze ? Ved sme boli spolu...ako moze niekto na niekoho tak rychlo zabudnut a na vsetko co s nim prezil? Preco je taky sebec? Preco to Boh vobec dopustil aby som ho stretla? Na co ved to nema ziaden vyznam iba ten, ze som odvtedy strasny clovek...reci typu daj sa dokopy mi nepomozu tak hejteri dajte si pauzu prosim...
Neviem sa z neho dostat
no takto zlatko, upokoj sa v prvom rade, ukludni slovnik a netituluj hned ako "hejterov" tych, ktori Ti chcu dat najrozumnejsiu radu.
po rozchode sa kazdy citi pod psa, ale kazdy to inak preziva. ja sama som extremne emotivna osoba a velmi hlboko sa navazujem na ludi, beriem vztahy velmi seriozne a rozchod som prezila. nie jeden. bola som v situacii opusteneho aj opustajuceho a mozem Ti poradit na zaklade svojich prezitych veci, co si uz zoberies k srdcu, je len na Tebe.
to, ze Ta nic nebavi, je uplne ale uplne normalne. zrazu je cely zivot napi*cu, nic nema zmysel, vsetko strati akekolvek caro. pozri dievcatko, plac, kric, rob si v sukromi bordel aky chces, aby si to zo seba dala von ale zapamataj si: si normalna baba, nic na Tebe nie je chybne, len si stretla nekompatibilneho cloveka. mozno si aj Ty porobila dake chyby, ale nikto nie je dokonaly a v dobrom vztahu sa problemy prekonavaju spolocne. ked ste to nedokazali, proste to tak nemalo byt, neries preco, neries ci si Ta vazil, ci nie. mozno nie, ale to nehovori nic o Tebe a o tom, ci si zasluzis, aby si Ta niekto vazil. to hovori o jeho charaktere a o skutocnosti, ze si mozno ani len nie je schopny niekoho vazit. mozno si bude vazit trubu, co mu bude robit zle a sceny a uprimne si povedz, taka Ty chces byt? chces byt niekym inym, iba preto, aby si si udrzala chlapa? ktory v skutocnosti aj tak nechce Teba, ale len niekoho, kym by si sa snazila stale byt?
takze sa vyplac, ale nerob zo seba obet, zivot sa sem tam pokurvi kazdemu. ked sa vyplaces, chod za tymi kamoskami, aj ked sa tam nebudes citit prijemne a bude Ti smutno. chod sportovat, aj ked nemas vobec chut. nemusis silou mocou, niekedy si kludne dovol lahnut, spat, jedz zmrzlinu pred telkou, neumy si vlasy, rob cokolvek, co potrebujes robit sama pre seba. ak zatazujes kamosky, je to ich problem, ze Ti to nepovedia. ked Ti povedia, ze to uz prehanas, budes vediet, ze to uz fakt prehanas, ale ved aj na to tie priatelstva su.
takze hlavu hore, prezit sa da fakt vsetko, aj ked teraz to vyzera tragicky, ale cas zahoji a Ty z toho budes mat skusenost, ze si naozaj silna a prekonas aj rany.
A čo ak práve naopak nie je sebecký a nechal ťa ísť, žiť si svoj život? Tvoj pohľad nemusí byť taký, aká je skutočnosť.
čo ak ten človek urobil jedno z najnesebeckejších rozhodnutí vo svojom živote tým, že ťa viac nekontaktoval?
popremýšľaj...
drz sa. zavidim chlapom, ze dokazu tak rychlo zabudnut, totalne sa vykaslat, hned nahradit,...ako dlho ste boli spolu a preco ste sa rozisli?