Ahojte.Chcela by som vedieť váš názor na deti hneď po ukončení štúdia na VŠ. S priateľom sme spolu 4 roky a viac razy sme sa už o tom bavili.Na detičky sa veľmi teším, ale rozmýšľam o kariére.Mám 23 rokov.
Deti hneď po VŠ
ja som tiez uz po VS, 2 tyzdne:)) a dieta by som chcela aj teraz ale povedala som si, ze aspon daku pracu vyskusat, ziskat pracovne navyky a snad aj najst zamestnavatela, ktory mi bude platit aku-taku matersku, a mozno budem mat aj moznost vratit sa tam po materskej... tak tolko som chcela :))
Ahoj, tiez som studentka, teraz mam 20 a dieta by som brala aj hned :) Je mi jasne, ze by to asi nebolo najvhodnejsie riesenie, takze pockame...ale po skole urcite, karieru si mozem urobit aj potom, vacsi problem by mozno bol otehotniet, co nechcem riskovat, a okrem toho sa na materstvo tesim :)
na deturence treba v prvom rade peniazky, aby sa mali za co kupovat pudre na prdelky.
Ja budem mat po skole tiez 26, ale kazdy si musi stanovit svoje priority.dnes viem, ze uz sa nemozem dockat, kedy konecne skoncim skolu a potom hrrr na matersku. hoci sa zda, ze na to idem zhurta, mam uz vsetko dobre premyslene a svoje priority velmi dobre poznam. ahojte
nie ja nie som študentka pre niektorých možno už budem "stará páka"no ja som si v mladosti nič neužila tak preto možno ten názor.Všetkým mladým ľuďom prajem aby si mladosť užili,cestovali a spoznávali.Je to veľmi individuálne.
no ja som nadf tymto tiez uz rozmyslala, ja planujem, tak po skole ist na rok robit, nech vidim co a ako a nech aj nieco na zaciatok zarobim a potom babo...
priateľ by chcel deti hneď po škole,ale on by robil a ja by som bola doma.veď kariéra sa dá robiť aj po deťoch nie? ja mám deti veľmi rada, ale na druhej strane si uvedomujem koľko starostí je s nimi.
Ja som skoncila skolu v 23, teraz budem mat 27 a na babo sa este nechystam. Jednoducho sa este na to necitim.Ale do tej 35-ky to urcite stihnem.
ahoj jefima.ďakujem za názor.ale keď skončím školu budem ma 26.tiež si študentka?
ja osobne by som ešte počkala