Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zbavit nechceneho napadnika?

Príspevok v téme: Ako sa zbavit nechceneho napadnika?
na porazenie

Otravuje ma jeden chlapik ktory si mysli ze je neodolatelny a stale ma chce za frajerku. Ja mu davam najavo svoj nezaujem, neusmievam sa na jeho vtipoch a blbych poznámkach, maloco s nim komunikujem a odpovedam len par slovami, pozeram mu do oci minimalne, odmietam jeho pozvania na rande, jeho prejavy pomoci a pod. A chlapec stale nevie pochopit ze onho nemam zaujem a ze sa mi nepaci. Lenze ten moj chladny postoj nepomaha a on stale sa snazi. Stale v sebe zivi nadej ze mu raz podvolim. Ako sa ho mam zbavit? Nemozem sa vyhnut kontaktu s nim lebo je to syn nasho riaditela, nemozem byt k nemu drza lebo by hned zaloval svojmu otcovi a teda môjmu sefovi. Proste ten chlapec si zmyslel ze ma dostane tak si zatym stoji. Stale mi dava komplimenty az mi to ide na nervy. Je to uplne protityp môjho idealu, protityp mojim doterajsich priatelov. S kamosom som sa jednym dohodla ze ci by mi nehral môjho frajera lenze nesuhlasil debil. Povedal ze on sa nebude vydavat za frajera bez moznosti sexu co myslel ako vtip kedze ma priatelku ale ta je momentalne odcestovana v zahranici. Co mam robit? Preco ten chlapec nechce a nedokaze pochopit ze onho nemam zaujem? Preco mi neda pokoj? Vypisuje mi na FB, lajkuje moje vsetky fotky, pise blbe vlezle komentáre a prispevky, doslova otravuje. Uz mu aj hladam nahradu za seba, nukam mu rozne dostupne baby v okoli, dohadzujem mu slobodne devy a stale nic. On si zasadol na moju osobu a ostatne akoby nevidel a nepocul. Prosim co mam robit. Ja viem mi poradite zmen pracu. Rada by som ale konecne som si po dlhej dobe nasla pracu v ktorej robim uz dva mesiace normalne na zmluvu lebo doteraz to boli same dohody a brigady. Konecne som rada ze normalna praca aj ked za minimalnu mzdu. A teraz toto peklo. Vôbec to nieje moj typ chlapa, nepekny, jeho nazory sa nezhoduju s mojimi, jeho vyjadrovanie, jeho vzhlad, jeho styl, nic ma nanom nepritahuje. Preco ho pritahujem prave ja? Mam pocit ze cim viac sa odtahujem tym viac v nom vzbudzujem pritazlivost. Uz ked pocujem ten jeho smiech na chodbe uz mi sa jezia chlpy na tele. Rano mam bolesti brucha ked mam ist do prace. Najradsej by som ho zabila, normalne by ma potesila sprava o tom ze niekde havaroval alebo jednoducho ze umrel. Ach to by bolo radost a ten kamen co by spadol zo srdca, taka ulava.
Prosim poradte mi co robit mam? Ma tu s takou otravou niekto skusenost a ako ste to riesili? Dakujem. Budem vas citat.

kafe

poznáš niečo také ako: strach má veľké oči? Ty máš pocit, že riaditeľ počúva synátora na slovo a okamžite urobí, čo mu synček povie. Ak to tak je, tak ťa prinajhoršom vyhodí. Ale čo ak to tak nie je? A ty len zbytočne trpíš a tichučko znášaš dvorenie, ktoré by si dokázala zastaviť jednoduchým a jasným odmietnutím.
Určite by som na prvom mieste slušne, jasne, bez emócii dotyčnému povedala, že nie je môj typ a na rande s ním nepôjdem, aj keby sa na hlavu postavil. Potom by som išla za šéfom (nie za riaditeľom ale len za tvojim nadriadeným) a spýtala sa ho, či je spokojný s mojou prácou, či môžem niečo zlepšiť, nech mi to priamo povie v čom mám medzery. A ak by chlapček začal vyhrážky, idem za riaditeľom a poviem mu čo je vo veci, že som odmietla ísť na rande s jeho synom a teraz sa mi vyhráža vyhadzovom, nech si robí poriadky s rodinou. Nadriadený je so mnou spokojný a svoju prácu si robím poriadne, žiadny skutočný dôvod na vyhodzav neni. Naštuduj si trochu zákonník práce, zamestnávateľ ťa tiež nemôže len tak z fleku a bezdôvodne vyhodiť. Nebuď trubka, ča sa bojí aj vlastného tieňa. Ale rázne a slušne sa tomu chlapíkovi postav. Tie stresy ti nestoja za to. Držím päste.

na porazenie

Vy fakt viete super poradit niektori..
Liberta a Delete, na rande a do postele s nim na 100% nepojdem. Este to tak, aby si chlapec uzil. Nikdy!!!
A fake to nieje, zial kiezby to bolo fake.
Milli vdaka, ze ma aspon ty vies pochopit. Odvrknut a drzo ho odmietnut nemozem, lebo je to sefov syn a aj on sam sa mi raz vyjadril, ze ak so mnou nepojdes na rande tak zariadim tvoj vyhadzov, smial sa pritom ako mesiac na oblohe, takze neviem ci to myslel vazne alebo sa len do vetra vyhraza. Ale raz utrusil takuto poznamku ked mal trosku vypite. On tam nepracuje, on vlastne vobec nerobi len sa vezie popri svojom ockovi. A bojim sa ze keby som mu drzo nieco do oci povedala tak by zacal vrieskat a zariadil by aby som mala peklo na pracovisku. Ja by som mu najradsej jednu struhla ale da sa to? :-D
Praveze on si dovoluje preto lebo je tam sefom jeho otec. Inac by si asi takto nedovoloval obtazovat zamestnankynu. On je taky pako prehnane sebavedomy co si asi o sebe mysli ze ho kazda chce a on si len vybera ktora to bude. Nieje pritom vobec pekny ale sebavedomia ma na rozdavanie. Taky somar arogantny. Jeho otec je v pohode ale syn je otras nieco. Podla mna keby bol normalny tak by mu uz v hlave davno doslo ze ked sa nesmejem na jeho vtipoch, nepozeram sa mu do oci a vzdialujem sa od neho v jeho pritomnosti tak je to jasny signal ze nemam zaujem.
Dakujem este raz Milli a Mara66. Ale ako ste to riesili vy? Ako ste postupovali? Opakujem, keby nebol mojim sefom jeho otec tak to tu neriesim a kludne mu sproste odvrknem ale ten jeho otec je problem.

mara66

To je jedno prečo ho nechceš, jednoducho ho nechceš. Niektorí chlapi sú neodbytní preto, lebo si myslia, že keď budú vytrvalí dostanú čo chcú, ale neuvedomujú si že sa chovajú ako narušený a ničia druhému život. Aj mne sa to stalo. Musíš požiadať niekoho o pomoc.

liberta25

jasne mili
svata prostoto, budi - li tve jmeno naivita mladi.
urcite je to dusevny vylev normalne mysliacej osoby, ktora len nevie, co ma robit v jednoduchej situacii, tak si nasla zdraviesk a pise a nereaguje. zas nieco fajn na pobavenie.

mililli

podla mna to fake neni..kto by si uz dal namahu s tolkym pisanim a nemyslel to vazne? fake-y su skor kratke splechy ktore chcu rozculit, alebo pobavit, alebo proste vzbudit neake rozporuplne nazory, ale toto je oproti tomu uplne obycajne ba az nudne sry..
skor myslim ze to pisala neaka dievcina ktora je ticha nepriebojna a nevie si dat rady s takymi otravakmi, zhodou okolnosti aj taku podobnu poznam a tiez som nechapala ako nedokaze niekoho nakopnut do riti...ver mi ze take baby existuju..
mozno sa mylim ale verim aj tomuto celkom..a cul mam zrovna bojovu naladu tak mam chut sa aj rozpisat kludne :D

mililli

boze to su rady....
sak ho posli do riti,tam kam patri, co je na tom tazke? mne prides fajn holka co asi neni konfliktna, ja takisto nie, ale toto by som spravila...Sak zas od tial po tial! Vyzera to z tvojho prispevku ze ho vlastne iba ignorujes, nic priame si mu nepovedala. Ved najprv skus normalne bez nadavok,ale musi to byt razne aby ti uveril.. pocuj, NEMAM O TEBA ZAUJEM NEOTRAVUJ MA! ak to bude pokracovat, budem to riesit inou cestou ;) a je.... a ak aj tak neda pokoj tak by som to tou inou cestou riesila, ale to hadam nebude nutne, ak to neni naozaj neaky prepnuty clovek, a aspon trocha rozmysla tak to pochopi
podla mna je dost asi narcisticky a mysli si o sebe ze zato ze je sefov synacik moze si dovolit vsetko :) treba mu dat razne najavo ze NEMOZE a nech sa kludne vyhraza ze ta da vyhodit no a? Predsa by mi bolo prednejsie ako sa citim ja a nie to ci mam neaku poserkanu robotu a stres tam chodit, To by mi take hovado za to nestalo veru... Este by som sa mu vysmiala ze je zalobaba urevana keby hned utekal za tatickom sa ti mstit... Je to debil a na debila treba hentak, kopnut do hlavy inac to nepochopi..Na takych neplatia hry ze nevsimat si a ignorovat, to pochopia len inteligentni chalani ale to on nieje ocividne. Vymazat z fb a poslat do zadku, moja rada! Ja neviem, teba to nevytaca? sak mna by tak vytocil ze by videl chalan...Mna vytocil uz teraz a to ho ani nepoznam :D

YxO

Tak ten synak asi si doma casto pusta tuto piesen ked si neda povedat :-D
www.youtube.com
Asi najlepsie bude fakt poobezerat sa po lepsiej praci alebo si najst frajera cim skor. Lenze tam hrozi riziko ze si to odskaces bud potom ty alebo to schyta tvoj novy frajer ked uz je taky zatazeny na teba. Asi mas docinenie s blaznom.

liberta25

chod s nim na rande a zahraj uplnu kravu. inak, mat tak taketo problemy.. a este ich nedokazat aj riesit bez rady. mozno, ani hrat nemusis.. sorry