Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechce spoznat moju rodinu

kafe

ak by to s tebou nemyslel vážne, prečo by ťa predstavoval svojej rodine a kámošom?? A prepáč, ale mne sa rozum zastavuje, ak sa ho jednoducho nevieš SPÝTAŤ, ale radšej si domýšľaš a vymýšľaš prečo odmietol pozvanie ku vám domov. Je to tisíckrát jednoduchšie ako len hlúpo čakať, živiť v sebe podozrenie a domýšľať si hlúposti.

kamila026

Matej

Ok, tak aj to skusim,ale az neskor. Pockam este ako sa to bude vyvijat vsetko medzi nami. V lete mam narodky, ak by vtedy odmietol prist, tak uz bduem ocakavat vysvetlenie a odla toho s avsetko uvidi. Lebo nemusi to mysliet so mnou vazne, preto takato reakcia. Sice je hanblivy clovek a vela toho nenahovori, ale aj tak.

1MatejB

Ja som sa poznal s priateľkou 3 mesiace keď ma pozvala k nim. O týždeň neskôr som ju zobral k nám ja a po necelých 3 mesiacoch sme zoznámili rodičov.
Myslím, že by si ho mala pozvať ešte raz a ak to odmietne, tak sa ho spýtať na dôvod.
Podľa mňa by mal ísť on skôr k vám a nie opačne.
To či je to skoro, alebo nie je individuálne. My sme po 9 mesiacoch začali žiť spolu a už sú tomu 3 roky čo sme spolu.

kamila026

Nespytala som s aho dovod, preto to odmietol. Len, ekd ja uz poznam jeho rodinu, tak som ymslela, ze aj on by rad moju spoznal. A neplanujeme svadbu ani deti.

kafe

ste spolu krátko, tak z toho zas nerob drámu. Či sa idete brať, zakladať rodinu? Ak nie, na predstavovanie rodine máte ešte rok-dva času.
A spýtala si sa jeho?

kafe

ste spolu krátko, tak z toho zas nerob drámu. Či sa idete brať, zakladať rodinu? Ak nie, na predstavovanie rodine máte ešte rok-dva času.
A spýtala si sa jeho?