Smola vo vzťahoch s mužmi

-anonym-

Samozrejme, ze nie si. Kazdy ma svoje chyby aj dobre vlastnosti. Vy dvaja ste sa k sebe ocividne nehodili. Treba si najst partnera s podobnym pohladom na svet a nie prerabat samu seba. To by nemalo zmysel. Niekto si najde partnera lahsie, niekomu to dlhsie trva. Kazdy sme iny. Nemaj z toho vycitky. Treba si zachovat pozitivne myslenie:)

kaficko

moj otec je spoločenský človek, oblúbený, veselý, vtipný....mám s ním veľmi dobrý vzťah lepšie si s ním rozumiem ako s mamou

creature

Skusim inak. Co si myslis o tvojom vybere tychto partnerov ? Preco si si vybrala takych ? A preco si s nimi zotrvala alebo ako dlho si s nimi bola nez si si povedala ze je koniec ? A co to znamena vsetci ? Kolki vsetci ? A boli taki stale ? A neposudzujes ich prilis kriticky ? Nikto totiz nie je dokonaly.
Vies ked mas v zivote nejaky problem s ludmi vzdy zacni najprv od seba. Pri vybere partnerov napriklad treba zacat aj zamyslenim sa nad tym podla akych kriterii si ich vyberam. Co si vsimam. Je cool ? Je pekny ? Ma prachy ? Je drsnak ? Alebo si vsimam aj to ake ma hodnoty, aky je pozorny, ake ma nazory na ludi, na zivot...

-anonym-

Tak to bol strasny blbec, s takym neostavaj. Mas na viac. Nebol aj tvoj otec taky? Mozno preto si ich pritahujes.

slamka222

a co ak len nie je zrovna extrovert a to co ti potom hovoril si len zle vysvetlujes ako zavist a pritom ti mozno chcel len povedat ze s tebou chcel byt radsej sam aby sa ti mohol venovat?
inak mne pripadas aspon tu svojim prejavom ako pomerne samoluby clovek a mozno aj v tom moze byt problem ze nikto pre teba nie je dost dobry a vsetko rada beries ako urazku alebo utok proti tebe..

kaficko

ja sa nechválim a ani neprezentujem, že nemám chyby, každý ich má.....ale ja viem čo v živote chcem a čo nie- čo som schopná tolerovať a čo nie...
tak napríklad - ked chceš až daný človek (muž) pri tebe stojí ked ťa niečo trápi, vypočuje ťa ak vie poradí - no namiesto toho ti povie, že ide na motorku, prípadne do posilky alebo nech to preberieš s niekym iným....tak neviem či je toto typ človeka, ktorý na teba kašle to pravé do budúcnosti
(tými radami nemyslím aké šaty si kúpiť či červené alebo modré)
ked sedíš v spoločnosti a komunikuješ s prítomnými ludmi a tvoj partner je ticho, tvári sa ako nezávislý pozorovateľ a cestou domov ti dá vyžrať, že si si super porozprával s ľudmi, dozvedel veľa nových vecí, že si oblúbení....príde mi to ako slepá závisť človeka, ktorý namiesto toho aby sa zabával, komunikoval tak je radšej ticho a potom všetko mi vyčíta

creature

To sa mi nezda. Tym prikladom som mal na mysli ze by si mohla napisat co konkretne ti aspon niektori z tych muzov povedal v nejakej konkretnej situacii. Vies vzdy spozorniem ked mi niekto tvrdi ze ti druhi su vsetci na prd len ja som lietadlo.

-anonym-

Myslela som to tak, ze asi je ona taka sebestacna, ze si vystaci aj bez chlapa a to muzov odpudzuje... No to som si tipla, mozno to nie je pravda, co ja viem :D

kaficko

tak to približím - vždy mojim partnerom vadilo, že som oblúbená v spoločnosti, viem komunikovať, hoci oni nemali niekedy čo dodať....som samostatná a to im veľmi prekážalo, chceli ma zmeniť na svoj obraz, aby si dokazovali zrejme niečo....
vždy som dala príležitosť podielať sa na rozhodovaní rovným dielom ale oni nevedeli čo chcú a ked som rozhodla, tak moje rozhodnutie spochybnovali, tvrdili, že sa snažím byť múdra, a pod. pričom vždy mali príležitosť...ja som človek, čo chce vo vzťahu rovnováhu ..... ja sa dokážem aj prispôsobiť...ale človeku čo nevie čo v živote chce a akým smerom chce smerovať....kto sa nevyzná v ničom a spolieha sa len na druhého a potom ho kritizuje nie je bohviečo...
mám pocit, že zdravo sebavedomí muži čo vedia čo chcú a dokážuť si vážiť ženu asi vymreli