Kto rovnako ako ja nemá šťastie na žiadného normálneho muža? Neviem už ako si to mám vysvetliť ale čo vzťah to typ človeka, z ktorého sa vykluje vždy ten kto sa chce viesť na mojom chrbte, prípadne manipulátor....
Smola vo vzťahoch s mužmi
Samozrejme, ze nie si. Kazdy ma svoje chyby aj dobre vlastnosti. Vy dvaja ste sa k sebe ocividne nehodili. Treba si najst partnera s podobnym pohladom na svet a nie prerabat samu seba. To by nemalo zmysel. Niekto si najde partnera lahsie, niekomu to dlhsie trva. Kazdy sme iny. Nemaj z toho vycitky. Treba si zachovat pozitivne myslenie:)
moj otec je spoločenský človek, oblúbený, veselý, vtipný....mám s ním veľmi dobrý vzťah lepšie si s ním rozumiem ako s mamou
Skusim inak. Co si myslis o tvojom vybere tychto partnerov ? Preco si si vybrala takych ? A preco si s nimi zotrvala alebo ako dlho si s nimi bola nez si si povedala ze je koniec ? A co to znamena vsetci ? Kolki vsetci ? A boli taki stale ? A neposudzujes ich prilis kriticky ? Nikto totiz nie je dokonaly.
Vies ked mas v zivote nejaky problem s ludmi vzdy zacni najprv od seba. Pri vybere partnerov napriklad treba zacat aj zamyslenim sa nad tym podla akych kriterii si ich vyberam. Co si vsimam. Je cool ? Je pekny ? Ma prachy ? Je drsnak ? Alebo si vsimam aj to ake ma hodnoty, aky je pozorny, ake ma nazory na ludi, na zivot...
takže ja som vlastne tá zlá samolúba, sebecká
Tak to bol strasny blbec, s takym neostavaj. Mas na viac. Nebol aj tvoj otec taky? Mozno preto si ich pritahujes.
a co ak len nie je zrovna extrovert a to co ti potom hovoril si len zle vysvetlujes ako zavist a pritom ti mozno chcel len povedat ze s tebou chcel byt radsej sam aby sa ti mohol venovat?
inak mne pripadas aspon tu svojim prejavom ako pomerne samoluby clovek a mozno aj v tom moze byt problem ze nikto pre teba nie je dost dobry a vsetko rada beries ako urazku alebo utok proti tebe..
ja sa nechválim a ani neprezentujem, že nemám chyby, každý ich má.....ale ja viem čo v živote chcem a čo nie- čo som schopná tolerovať a čo nie...
tak napríklad - ked chceš až daný človek (muž) pri tebe stojí ked ťa niečo trápi, vypočuje ťa ak vie poradí - no namiesto toho ti povie, že ide na motorku, prípadne do posilky alebo nech to preberieš s niekym iným....tak neviem či je toto typ človeka, ktorý na teba kašle to pravé do budúcnosti
(tými radami nemyslím aké šaty si kúpiť či červené alebo modré)
ked sedíš v spoločnosti a komunikuješ s prítomnými ludmi a tvoj partner je ticho, tvári sa ako nezávislý pozorovateľ a cestou domov ti dá vyžrať, že si si super porozprával s ľudmi, dozvedel veľa nových vecí, že si oblúbení....príde mi to ako slepá závisť človeka, ktorý namiesto toho aby sa zabával, komunikoval tak je radšej ticho a potom všetko mi vyčíta
To sa mi nezda. Tym prikladom som mal na mysli ze by si mohla napisat co konkretne ti aspon niektori z tych muzov povedal v nejakej konkretnej situacii. Vies vzdy spozorniem ked mi niekto tvrdi ze ti druhi su vsetci na prd len ja som lietadlo.
Myslela som to tak, ze asi je ona taka sebestacna, ze si vystaci aj bez chlapa a to muzov odpudzuje... No to som si tipla, mozno to nie je pravda, co ja viem :D
tak to približím - vždy mojim partnerom vadilo, že som oblúbená v spoločnosti, viem komunikovať, hoci oni nemali niekedy čo dodať....som samostatná a to im veľmi prekážalo, chceli ma zmeniť na svoj obraz, aby si dokazovali zrejme niečo....
vždy som dala príležitosť podielať sa na rozhodovaní rovným dielom ale oni nevedeli čo chcú a ked som rozhodla, tak moje rozhodnutie spochybnovali, tvrdili, že sa snažím byť múdra, a pod. pričom vždy mali príležitosť...ja som človek, čo chce vo vzťahu rovnováhu ..... ja sa dokážem aj prispôsobiť...ale človeku čo nevie čo v živote chce a akým smerom chce smerovať....kto sa nevyzná v ničom a spolieha sa len na druhého a potom ho kritizuje nie je bohviečo...
mám pocit, že zdravo sebavedomí muži čo vedia čo chcú a dokážuť si vážiť ženu asi vymreli