Neviem ako ďalej. Pokúsim sa v krátkosti opísať môj problém. Spoznali sme sa pre rokom a začali sme sa stretávať z mojej strany to bol flirt, bola som k nemu zlá... on chcel vzťah no postupne som sa doňho zaľúbila ale potom to on ukončil: vraj nemá náladu na moje náladičky a stále niečo riešiť. On totiž predomnou mal dlhodobý vzťah a dotyčná ho len využívala a po rozchode sa z toho dlho spamatával...nečakala som, že to ukončí a dosť mi tým ublížil ..chcela som ho no on mňa nie :-( chcela som naňho zabudnúť tak som sa začala stretávať s iným ale nebolo to ono a keď sa ozval ten dotyčný či sa nemôžme stretnúť kvôli sexu,,,súhlasila som a tak sme sa začali stretávať ale len kvôli sexu..on vedel, že niekto je v mojom živote a toho súčastného som vykresľovala ako dokonalého muža ale tam zas chýbal sex on totiž somnou nechcel spávať, tak som sa rozhodla, že to s ním ukončím a nechala som si toho pôvodného....a som doňho zaľúbená až po uši...ale on vraj nevie zabudnúť, že som si po dvoch týždnoch našla iného a opisovala som ho ako ideálneho chlapa a jeho som stále brala ako ťuťka. Tak neviem ako ďalej....je mi s ním veľmi dobre, dokážeme sa hodiny rozprávať, keĎ potrebuje pomoc tak som ochotná mu pomôcť ale mne nestačí tých pár hodín ja ho chcem. No ale on asi nie lebo je na zoznamke a keď sa ho nato spýtam povie, že nikoho nehľadá len tam je zo zvyku. Stále mi vyčíta aká som bola v minulosti a on už ženám neverí. pomooooc
Má to zmysel?
Toho, ze si bude mysliet, ze si si urcite niekoho nasla sa viac bojis ty, ako on. Ty sa bojis toho, ze urobis nejaku chybu a ho stratis... Ale koho stratis, prosim ta!!! Toho, co ta len vyuziva na sex? Na svete su miliardy muzov, nielen on, a niekde vonku su taki, co by ta zahrnovali laskou, pozornostou, darmi, ktori by ti poskytli vyhliadky do buducnosti ako zalozit si rodinu, kupit dom, a zit ako normalni ludia... Nie ako toto tintitko, ved co ti on dava ako muz? Ked je taky chlap, ze ta len vyuziva do postele, tak musi ratat aj s tym, ze on predsa nebude v tvojom zivote navzdy a samozrejme, ze musi prist niekto, kto ti da viac do zivota ako on... Je smiesny... To, ze mal dlhorocny nevydareny vztah a neveri zenam to je je ho problem, nie tvoj. Je to iba hlupa vyhovorka a co ty mas s tym, ze on mal nevydareny vztah? Ty nie si predsa na vine za jeho problemy... Normalne, sa odmlc navzdy, a ked ta chce, tak nech pride s ferovou ponukou voci tebe. Bud ti poskytne realny vztah ako muz so zenou, s vyhliadkami do buducnosti, alebo nech si ponuku sexu strci do riti. Ved to s nim nikam nevedie. Spat mozes s hocikym, niesi odkazana na neho. A je prirodzenejsie mat sex s niekym, kto ta bude brat ako rovnocennu zivotnu partnerku - najlepsiu priatelku, a zenu, ktoru predstavi rodicom, priatelom a rodine ako jeho polovicku, ako mat sex s nejakym darmozracom, co nevie co chce. Mas pateticky vztah, este si si to neuvedomila? On by ta predsatvil svojej rodine?
Dakujem Katty :-) aj to ma uz napadlo... Dokonca som vyskusala par dni sa neozvat a vtedy sa zacinal ozyvat on ... Nieco na tom je... Problem je v tom, ze ma u mna kluce od bytu a bundu ... Takze mu tie veci musim vratit a potom sa odmlcim ale in si to potom urcite vysvetli po svojom, a bude si mysliet, ze som si niekoho nasla :-(
A tu ti teraz nieco napisem. Zrus kontakt, prestan mu davat najavo tvoj zaujem. Odmlc sa navzdy. Zmaz ho z fb a z telefonu. On ked ta chce, tak si ta najde. Niekedy len takto si clovek uvedomi, co stratil, lebo ty sa mu ponukas sama od seba na striebornom podnose. Muzi maju radi nepristupnost, a ked mu na tebe naozaj zalezi, tak sam za tebou pride. Ak za tebou nepride, tak to je jasny signal, ze on ta nechce a vztah len zbytocne natahujete, lebo by sa aj tak skoncil. Pouzi svoju zensku hrdost a daj mu najavo, kto si. Ked sa budes snazit prebudzat v nom ziarlivost nejakym inym chlapom, tak ta bude mat iba za slapku.
To ti tu z istotou nikto nepovie. Ale aj keby to s nim nevyslo neznamena to ze s niekym inym to nevyjde. Co take sa stane ak to s nim nevyjde ? No boooze. Nebesia sa zacervenaju do krvava, zem sa rozdeli a zacnu prsat zaby ? Je jediny na celom sirom svete koho si kedy milovala ? Myslim ze musis len vytriezviet z poblaznenia a zacat sa stavat ku vztahom a hlavne k sebe samej zodpovednejsie a vacsou sebauctou.
To je ako zo zlej telenovely.
Tá predtým mu ubližovala a ty si sa s ním zahrávala ked stebou chcel vážny vzťah a potom si sa s ním začala kurviť čo si mala priateľa. Myslím, že už je jasné ako ťa on vidí prečo ťa chce len na sex lebo videl čo si za osobu a určite nebude chcieť niekoho ako je jeho bývalá.
Spytal som sa priatelky ze keby sme sa rozisli, ze co by povedala na to keby som jej navrhol ze nech sa stretavame aspon kvoli sexu :D ... povedala mi ze by s tym nesuhlasila ... tak som do nej este dobiedzal ze keby si fakt nevedela nikoho zohnat a velmi by chcela sexovat ... tak povedala ze nie len ze by nesuhlasila ale este by aj jednu vylepila :D
a ty este k tomu si mala druhy rozbiehajuci sa vztah, to som jej ani nespomenul ze ci by mi so mnov spala keby sme spolu nechodili a mala by uz iny vztah
no a preto je moja priatelka mojou priatelkou, leba ma iste zasady a hodnoty a mozem si ju vazit, je to dama.
Ale jemu ten sex staci :D a tiez neviem ci by som ta chcel na nieco viac na jeho mieste pretoze nejaka dostojnost u teba asi nehra velku rolu. Ako hracka si dobra ale ako dama asi nie :).