Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bio kozmetika netestovana na zvieratach

bludyyy

kazda jedna kozmetika je testovana...darmo budu na obaloch ceritikaty a podobne bludy... vsetko co je urcene pre ludi sa testuje najprv na inych zivych tvoroch aby zistili ci je produkt skodny alebo nezavadny...

nertovan

Moja oblúbená je značka Soaphoria, dostať ju na notino, mám už viac produktov a so všetkým som spokojná

melasanjaaa

Ja mam velmi rada Alverde kozmetiku. Mozno nebude az tak kvalitna,ale nieje testovana na zvieratach a ma vela vegan produktov.
Potom este Weleda,Lavera a Annemarie borlind by nemali byt testovane, no nebudu vsetky vegan..

anjelikss

pekny den velmi rada mam prirodnu kozmetiku happyskin , maju dost vela veganskych produktov ale maju aj neveganske, z mydiel je veganske mydlo revolution a mozem povedat ze od toho lepsie mydo som este neskusala, ale aj ostatne produkty su velmi dobre urcite odporucam :) ale daju sa objednat len z netu zo stranky happyskin.sk , a pri kazdom produkte si viete pozriet ci je to vegansky produkt aj zlozenie :) je to naozaj kvalita :)

ela_g

pre mňa táto stranka najlepšia - -odkaz odstránený-

velmi vela super a užitočných veci som našla :) určite najdeš aj ty :) plus ružovu vodu určite odporučam :) na odličovanie :))))

kralovna_12

Vyskusaj tento kremik, mohol by ti cez noc regenerovat plet priody. sk/pletove-kremy/205-priody-regeneracny-nocny-krem-s-filtrovanym-slimacim-extraktom-8588006372052.html ja ho pouzivam uz dlhsiu dobu a ziadny problem :)

bibuska04

Ahoj!
Vyskúšaj značku DR.Organic.
Nie je testované na zvieratách, neobsahuje SLS, parabény, ani farbivá či konzervačné látky !
Ja od nich používan čistiaci pleťový gél s čajovníkovým olejom a som veľmi spokoljná!!!
Viac info o produkte nájdeš tu : -odkaz odstránený-
Na ich stánkách nájdeš viac produktov od DR.ORGANIC-a len napíšeš do vyhľadávania že Dr.Organic a tam nájdeš všetky :)

nata24

Ahoj lepšie ako akákoľvek kozmetika ti zaberie dotyková kyslíková infúzia, ktorá tvoju kožu zregeneruje zbavíš sa akné, ekzémov, vrások a iných kožných ochorení. Ja na to chodievam so psoriazou a som nadmieru spokojna. Psoriázu síce nevylieči ale aspoň nemám také veľké fľaky :)