Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neustále zdravotné problémy -> pľúcne chlamýdie

Príspevok v téme: Neustále zdravotné problémy -> pľúcne chlamýdie
Lucia.xx

Dobrý deň. Mám už asi štyri mesiace pľúcne chlamýdie a nemožem sa ich zbaviť. Mala som trojo sílných antiobiotík ktoré mi akurát tak dobre rozhádzali celý organizmus, vyskúšala som asi všetko prírodné. Nové krvné testy ukázali chlamýdie znova a k tomu že sa mi v tele netvoria protilátky. Bolia ma všetky kĺby v tele každým dňom niečo pribúda a krv je až na tie chlamýdie úplne v poriadku. Prosím ak vás niečo napadne pomôžte mi odpoveďou pretože ja už som zúfalá pri každom kroku cítim celé telo všetky kosti mi praskajú, v lýtku som mala zápal. Teraz mi nasadili ďalšie antibiotiká. Na začiatku liečby som bola týždeň v nemocnici ale to nemali tiež žiadny efekt. Neviem čo mám robiť mám ešte len 16 rokov a mám pocit že umierms každým dňom alebo čo. Za každú odpoveď ďakujem.

Kýčera

Tmv,na stránke Zapper-doktorka.cz som objavila diskusiu na túto tému,kt.sa tam vedie od roku 2OO1,ak Ťa to zaujíma,tak sa mrkni.Tých prístrojov je na trhu viac,ale ako som spomínala,s tým Tvojím nemám žiadnu skúsenosť,preto na Tvoju otázku neviem odpovedať a ani som sa jej nedopátrala,ale so skúseností s iným typom som Ti uviedla,čo prepodladám,že ten Tvoj dokáže,ale môžem sa aj mýliť.Ty si niečo vypátrala?Piť však musíš viac,najlepšia je zmagnetizovaná voda,kt. Ti vyplaví to znečistenie z tela von.K

Kýčera

Tmv-nemáš za čo.Zabudla som Ti napísať,že je tam prednastavených vyše 1OO frekvencií,medzi inými aj pľúcne chlamýdie.Ostatné si môžeš nastaviť sama alebo dať nastaviť,podľa Tvojich nameraných záťaží-čo Ti zistia/druh parazitov,plesní,vírusov,baktérii,choroby,bolesti,detox,.../,a tak sa liečiť.

Kýčera

Tmv-rada by som Ti pomohla,ale Ťa sklamem,tento zapper nepoznám.Podľa mňa je to ten najjednoduchší prístroj,len s tou 1 frekvenciou a určený len na daný problém a zodpovedá tomu aj cena.Ja mám skúsenosti so Super Ravo Zapperom,fa Z-technology,kde sa dajú nastaviť stovky frekvencií,a to v Hz-tie,čo cítiš,ale aj v kHz.O liekoch,strave sa tu nič nehovorí,aspoň ja o tom neviem.A čo sa pitia týka,tak tu máš pred zappovaním vypiť 0,5 l vody,piť môžeš aj počas a po procedúre.Zappovať sa odporúča 1,max.1,5hod.denne,so zvýšeným príjmom tekutín.No a 1 frekvenciou nezničíš všetky plesne,parazity,baktérie,či vírusy ako je to na tej stránke uvedené. Na rôzne baktérie,...potrebuješ rôzne lieky,a teda aj rôzne frekvencie.V tele človeka sa zvyknú nachádzať aj červy,...treba podporiť IS,jednotlivé orgány,...Skús napísať mail na adresu,kde si to objednala a dopátrať sa tam odpovede.Informácie Ti skúsim zohnať aj ja,ale to potrvá dlhšie.Ak si dáš do vyhľadávača názov fy alebo toho zapperu,čo som spomenula,dozvieš sa viac.Veľa šťastia.

tmv

Je to Final Zapper, udaje su, aj na ceskej stranke www. zapper. ic. cz, bez medzier, text som pisala z navodu, ktory mi zaslali.

Kýčera

Napíš názov svojho zapperu,čo je to za frekvencia a odkiaľ máš tieto informácie.Máš aj plochú elektródu,na kt. kladieš nohy?

tmv

Kycera velmi pekne ta prosim, ak vies odpoved. Mam zapper, ktory ma jednu pevnu frekvenciu 2500Hz a 90% cyklus a v navode sa uvadza, ze pri prevadzani zappingu 3 hod. pred a 3 hod. po aplikacii sa nema konzumovat cesnak, lebo vplyvom elektroporace /cesky/, sa zlozky cesnaku mozu dostat do bunecnej struktury, preco sa uvadza iba cesnak a co ostatne potraviny, alebo napoje? Je tam este uvedene, ze nemaju sa brat lieky, alebo bylinky najmenej 2 hod. pred zappingom a nie skor, ako 10 minut po zappingu. Pocas zappingu nemozem vobec nic jest, ani pit, napr. robim zapping 3x30 minut s 20 minutovymi prestavkami. Dakujem za odpoved.

Pakovinka

Tiez mam s tym problem..mala som 2 atb a potom 3tyzne fromilid uno 500 ale ako som vysadila atb po 5dnoch su ako tak klby ok..ale moc dobre sa necitim unavena stale v utorok budem mat vysledky som zvedava ci tie potvory este mam ... Mozem sa spytat co je zapping? Dakujem