Ahojte, poradí mi niekto nejký dobrý odličovač očí??? :) používam iba čistiace pleťové mlieko... a ked s tym odlicujem oci, mi straaasne stiipu, :( take neprijemne.. mam sice aj od avonu, ale.. takeee.... no nie som z tym spokojnaa.. poradi mi neitko??? prosim vas...
odličovač očí
Najviac mi vyhovuje odlicovac od AB, pricom kozmetiku AB vobec nemusim az na tento odlicovac oci. Je neparfumovany, obsahuje olivovy olej a je proste prefektny. Stoji okolo 3,60 no vydrzi dlho. Je vhodny pre citlive ocka..
ja mám od Astor- majú ho v DM, je super, a to som tých odličovačov už vyskúšala veľa, tento odličuje najlepšie.
naj je u mňa Ryor - Ryoherba (vôbec neštípe a je aj na tvár nielen na oči) poprípade Balea modrobiela
Mna GARNIER Skin naturals tiez hrozne sklamal,vyhodene peniaze - vyraznejsie sa licim a spodnu linku tiez velmo slabo odstranoval...kebyze ho pouzivam stale, zachvilu som urcite jak korytnacka :D najlepsie co som mala - dvojfazovy odlicovac od Ryoru - Ryoherba ♥
ja som pouzivala klasicke odlicovace,stipali ma oci a mihalnice som nikdy nemala 100%odlicene,lebo si rada davam vela vrstiev spiraly.kamoska ma naucila,ze oci lahko odlicim aj inymi prostriedkami,pomerne lacnymi.najprv to bola biela VAZELINA,trosku mastna ale aspon mi to oddiali ocne vrasky:)teraz pouziva a uz aj ja INDULONU alebo hocijaky iny krem na ruky a uplne to ide lahko,nic ma nestipe(samozrejme,ak si nenakydam toho kremu vela a nenatecie mi to do oka:)ta vazelina je vhodna pre vodeodolnu spiralu a ak mate suchu plet odporucam s nou odlicovat aj make-up z tvare
mne garnierky vôbec nesadli..((( jedine s tým fyziologickým od la roche gélom som spokojná,už ho nevymením za žiaden iný..)))
ja pouzivam garnier taky zeleny,odporucam a nie je ani drahy..
ano aj ja som bola spokojna s garnier, s tym dvojtym, takym modrym. ale uz dlho pouzivam Ryor, tam je aj ocianka lekarska a ten aspon mne uplne vyhovuje :-)
Ahoj, ja som toho vyskusala vela, pretoze mam citlive oci.. odlicovac od garnier je uplne perfektny, bez zlavy stoji okolo 130 sk, nepreratavam na euro:)
Odlici takmer hned a vobec nestipe :)
veď práve,ide o tú špirálu,nič mi oči neodlíčilo lepšie ako tento gél,inak stojí 450,- 360,- ma stál efaclar čistici gél,ten je tiež dobrý..