Klystír - očista čriev

Príspevok v téme: Klystír - očista čriev
Maya12

Ahojte, ma z vas niekto nejake skusenosti s klystirom??Ja som sa pre klystir rozhodla po tom, co som si precitala Tombakovu knihu, ale zatial sa mi velmi nedari..Klystir som si uz robila viackrat, ale stale som pocitovala bolesti, no naposledy ma to dost vystrasilo, lebo som mala silne bolesti v podbrusku...Neviem, co robim zle. Ak s tym mate niekto skusenosti, budem rada ak mi poradite. Dakujem:)

le-le

Alfaone pri šanke:

Popisované kontraindikace jsou: věk do 15 let, těhotenství, ledvinové a žlučníkové kameny (akutní), žaludeční vředy, kolitida (akutní), úplavice, cukrovka, zánět slepého střeva jiná závažná onemocnění (poškození) střev a žaludku (i průjem). Taktéž se neprovádí při duševních onemocněních.

tak nepíšte bludy vy!

Kýčera

Kontraindikácie sa vyskytujú pri všetkých liečebných spôsoboch.Tu ich je tiež viac,preto som vám uviedla správny názov tejto jogínskej metódy ako si predlžiť život,aby ste ju ľahšie našli a naštudovali ešte predtým ako ju vyskúšate,vrátane toho,kedy je kontraindikovaná.A ak viete čítať,máte tam príspevok od Ivky 1,kde správne odporúča probio+ prebiotiká po vyčistení čriev.

alfaone

šankaprakšalána je postup vytvorený jogínmi, ktori tento postup vylepšovali niekoľko storočí. Je určený pre každého človeka, rôzneho veku. Klystír je dobrá vec, ale nemá tak priaznive účinky ako šanka.
le-le a pravavestba, nepíšte tu bludy, ktoré zavádzajú neznalého človeka danej témy.

le-le

šanprakšalánu treba robiť pod dozorom lekárov - prvý krát, robí sa to 2 x ročne v strílkách CZ v jog. centre. potom si ju môžete robiť i doma.

je to dokonalá očista, ale má o zdravotné obmedzenia - obličkové problémy,...

Okrem čriev prečistí celý tráviaci trakt - od úst, cez hrdlo, žalúdok, ...........

pravavestba

klystír by som neoporúčala, pretože môžeš ľahko prísť o cenné baktérie vo svojich črevách. Raz za čas,ok, ale inak je tu veľké riziko, že si naň konečník zvykne...

Kýčera

Gutalaxu sa vyhýbajte,je návykový,použite radšej Glauberovú soľ.A cítili ste prílev životnej energie,mnohé problémy ustúpili,či zmizli,že?Môžete skúsiť aj tú jogínsku Šankhaprakšálanu-Várisaru/Redka/.

redka

neviem ci gutalax bude mat taky ucinok ako tie predkolonoprehanadla... daj si saraticu alebo bilinsku horku alebo epsomsku sol

emina1234

ja som bola nedávno na kolono...a samozrejme sa bolo treba vyčistiť preháňadlom na predpis...ľudkovia, v živote som nemusela užiť preháňadlo, ale po vyčistení čriev som sa cítila fantasticky!! neuškodí mi, ak to budem uplatňovať napr. raz mesačne napr. Gutalaxom...ako detox??

redka

moyes skusit aj shankprakshalanu.... osobne som skusala raz ale moc to nevyslo... upresnostnujem klystir aj ked to neprecisti az tak dokonale ako sanka...