Dobrý deň, chcela by som počuť vás názor na moju situáciu. Pred 2 mesiacmi som spoznala jedného chlapca na Badoo. Bol mi sympatický tak som mu napísala prvá odvtedy si píšeme každý den cely deň (od zobudenia až po kým nejdeme spať). Boli sme raz v kine a potom ma prišiel pozrieť aj do práce keďže robím v meste v kaviarni. Predtým než sme sa spoznali tak ukončil vzťah. Každopádne ma zavolal aj k nemu. Predstavil ma rodine. Pozerali sme filmy a potom bozkávali a uspokojila som ho. A prespala uňho. O týždeň ci dva nám zasa vyšlo spoločné voľno a chcel si pozrieť seriál tak som šla k nemu. Mojkali sme sa v posteli a rozprávali až do rána. Teraz cez sviatky mal voľno a bol popit s kamarátmi lenže ja som pracovala do 22 ale akosi sa ocitol v meste u kamaráta a zavolal ma tam takže som prišla a predstavil ma kamarátom a bratrancom. Potom sme šli k nemu a spala som tam dve noci keďže sme mali voľno. A ja teraz neviem. Mam sa ho spýtať či sme spolu alebo len kvôli sexu. Občas povie niečo ako nabudúce keď budeme spolu...ako keby chcel byť so mnou. Ja ho nechcem stratiť, je mi s ním moc fajn. Skúste poradiť. Mam 21 a vzťah som ešte nezažila a ani som nikdy u chlapca takto nespala.
Tak sme vo vzťahu ci nie sme?
typicka barmanka? wow! ja aj moje byvale kolegyne ti dakujeme rena!
inak nechcem byt hnusna ale fakt ked to citam tak tipicka barmanka, este si dost mlada, ak je starsi od teba tak vie co robi to je moja rada - ak je stary tak ser na neho a uzivaj si 21rokov, nerob mu madrac
a on ma kolko rokov?
eeee, nic sa ho nepytaj! ak nechces pokazit aj poslednu nadej...bud proste menej dostupna a uvidis ci sa bude stale snazit...ak ne...tam mas odpoved a odides z toho so ctou, ak sa bude snazit-tiez mas odpoved a budes vedietze mas frajeraktoremu na tebe zalezi... je dost neprijemne ked sa niekoho spytas "co sme"?a ten druhy ti da najavo ze teda "zabava" a ty sa citis hrozne...a on ta zacne utesovat ako chuderu...alebo...taktiez blba situacia-pacis sa mu, ale jeho ta tvoja otazka vydesi...
A to my tu odkiaľ máme vedieť? Každý z nás má na to iný názor takže tsa tu dočítaš iných názorov. Naj bude keď sa ho to priam opýtaš
KAterin:
no asi to bude tým, že si sa sním skoro vyspala...a keĎ si pred tým nemala vzťahy (a možno ani s nikým nespala) prečo si si to radšej nevážila a nečakala kým si budeš istejšia? Ale to je tvoja osobná vec, každá žena je iná. Ok.
A aký je typ chlapca? taky fešák-macho alebo skôr taký jemnejší introvert, taký kt. si všimne len málo žien? Usudzujem, že to asi bude skôr ten prvý :)
A dobrá rada nabudúce: Najskôr si chlapca poriadne oťukaj, rozprávaj sa s ním, stretávajte sa častejšie a a ž keď si budeš istá, že mu môžeš dôverovať, tak to posuň ďalej. Budeš menej sklamaná.
Alebo tie moje úsudky sú chybné a vy máte vzťah a on je do teba zaľúbený :) Ale to by si vycítila, inak by si nezakladala fóra :)
Naivne zeny- pochopte uz ze laska neexistuje. Vsetko je len o sexe. Sex sex a sex vladne v tejto dobe. Muzi maju zeny len na to. Ved skus mu povedat ze si mala uraz a nemozes ,,to robit,,. Odkopne ta ako prasiveho psa. Dala si mu raz, druhy raz, caka dokym mu das aj miliontykrat. Proste ako citavam fora a tak, pride mi to ze laska neexistuje a ze my zeny sme len nastroj na uspokojenie muzskych pudov. Proste neverim v lasku, vidim, ze mam napadnikov, ale nie som naivna viem o co im ide. Som panna a navzdy aj ostanem :)
Tiež sa mi zdá, že to bolo príliš skoro a že za ním beháš ako by si bola gašparko na gumičke - mala by si trošku pribrzdiť a skôr sa správať tak, aby si ťa mohol vážiť, pretože takýmto tempom sa môže stať, že sa mu veľmi rýchlo zunuješ. Ale myslím, že ťa má rád a niečo sa medzi vami buduje keď ťa predstavil rodine aj kamarátom. Len by to chcelo otvorený rozhovor ako na tom vlastne ste. A trošku pribrzdiť. :)
no, skoda sa stala, "uspokojila" si ho skoro, teraz to chce zaradit spiatocku...nemala by si za nim dobehnut hned ako on povie ze ma cas...ak zakazdym dobehnes na zavolanie, tak sa este par krat necha uspokojit a ked bude na okoli nedostupnejsia bude radsej lovit ju...
nic sa ho nepytaj, trochu zvolni, hraj sa na chrumkavu...a uvidis ci sa bude snazit...ak o teba fakt stoji, bude ochotny preskocit aj par prekazok...ak hlada len rychle uspokojenie-stiahne sa a ty si usetris cas a trapenie...