aby chrbat nebolel treba pravidelne cvičit a ak ma človek sedavu pracu, tak sediet na kvalitnej stoličke
Bolesť chrbtice
mám sedavu pracu, pracujem v kancelárii, takže mi zamestnavatel kupil novu kancelarsku stoličku Kancelářská židle Tennessee A černé,. Tak dlho som o nu škemrala, až mi ju nakoniec kupil
Pri bolesti chrbtice môže isť len o nejakú blokádu, ktorú vám vedia vyriešiť fyzioterapeuti alebo maséri, určite odporúčam ísť na kvalitnú thajskú do www.thaioase.sk ale niekedy je to oveľa horšie a komplikovanejšie, kde už bohužiaľ poradia len neurologovia ak nie neurochirurgovia. Určite treba ísť najskôr za nimi a oni vám budú vediet poradiť.
tiež na to dost trpím.Preto som začala cvičit a kupila som si do prace ortopedicku kancelarsku stoličku PROWORK - terapeutická židle THERAPIA GIGANT 7892 a o dost sa to zlepšilo. Takže verim, že to bude už iba lepšie a lepšie
Mne veľmi pomáha Ostelife -
pumpglobe.com
mici a ostatní-na chrbticu je najlepšia akupunktúra
Myslim,ze ked sa mlo clovek hybe tak ochabne svalstvo a tim trpi aj chrbtica .treba sa hybat cvicit ale tiez to neprehnat bude to to iste.
Bolesti chrbtice označujú rad pestrých klinických obrazov charakterizovaných bolesťou, vegetatívnymi zmenami a poruchami hybnosti. Spoločným menovateľom týchto syndrómov je skutočnosť, že porucha chrbtice je pri ich vzniku rozhodujúcou príčinou.