Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo sa považuje za vzťah?

Yuki

vzťah začne vtedy, keď sa obaja zhodneme, že ideme do toho, že to chceme spolu seriózne skúsiť
ale je potrebné zrušiť všetky blízke kontakty s mužmi ako píše sob rudolf? toho sa neviem vzdať, ak trávim voľný čas s chalanmi, ktorých roky poznám, je potrebné ich prestať stretávať na úkor možno dlhodobého vzťahu?

hrac.

Ja berem chodenie od prveho bozku. Nepytam sa na to, ci chce so mnouu chodit. A vety typu ,,lubim ta,, mam ta rad,, prisli vzdy po par (3-6) mesiacoch od zaciatku chodenia.

simona26

sob.rudolf:

no ja to tiež ešte veľmi vážne neberiem..ja si už nikoho vedome nehľadám, ale ani sa nijako neobmedzujem voči tomu. Zatiaľ sme sa len bozkávali, chytali za ruku, to je vsetko..ziadne slova ako mam rad neprisli..kedze ja to este ani nedokazem povedat. este k nemu neprechovavm nejake city, ale tak ma zaujimalo, ze ako to je u chlapov.

sob rudolf

simona26, pre mňa je začiatkom vzťahu koniec ostatných vzťahov. Teda, aby som to vysvetlila.... ak to s chlapom myslím vážne, zruším akékoľvek blízke kontakty s inými mužmi, t.j.nepíšem si, nestretávam sa, neflirtujem a pod. Venujem sa len tomu svojmu. A určite by som to nelimitovala sexom ani spoločným bývaním, lebo tam som sa ešte nedostala, napriek vzťahom trvajúcim aj viac ako rok. Tak či tak, ak to s niekým myslíš vážne, treba si najprv definovať "vážne" a zistiť, ako veľmi je tvoja definícia odlišná od definície, ktorú vyznáva tvoj priateľ. Veľa šťastia.

simona26

limpopo:

áno, rozumiem, no neviem odpovedať, do kt. kategorie patri..o byvalych sme sa nebavili...ale nemyslism si, ze by on bol ten macho..skor sa na neho vykaslali, lebo raz mi len tak medzi recou spomenul, ze este donedavna smutil za byvalou..no ja neviem..uvidim co bude.

limpopo

to je individualne, ja som to ako chodenie uz bral, ale ja som az tak vela stastia so zenami dovtedy nemal, tak neviem ako je na tom tento tvoj. Ak je to nejaky macho, ktory ma kazdu na ktoru mrkne okom, tak moze byt ze to nebere tak vazne, ako ty :) ale mozem sa mylit

simona26

limpopo:

No také niečo zažívam aj ja teraz, len neviem na čom som u neho..bozkávame sa, držíme sa za ruky, píšeme si každý deň ak sa dá a občas plánuje stretávania na leto. Popravde neviem či ma berie len ako zábavku alebo ako ženu, s ktorou chodí :D Tak neviem ako to chalani vnímajú, nikdy sa ma to nespýtal, ani mi žiadne slova nepovedal, typu mam ta rad.

limpopo

Ja považujem za vzťah chodenie von, držanie sa za ruky a bozkávanie :) ..
a našiel som si dievča, s ktorým som toto praktizoval mesiac, a myslel som si, že spolu chodíme. O mesiac sa ma spýtala, či si spolu nezačneme, na čo som jej odvetil, že ja ju už ako svoju partnerku berem už asi mesiac. Takže, ja so svojou frajerkou chodím o mesiac dlhšie, ako ona so mnou :D