Ahoj,
asi divna otazka, ale mate nejake konkretne napady ako si 26r chalan moze najst dievca? Uvital by som vsak naozaj hlavne KONKRETNE napady, teda nie napriklad ze "v kniznici", ale konkretne kde a ako postupovat v danom prostredi... :D Napr. ak na ulici na zastavke, tak k nej len tak prist a povedat ahoj, pacis sa mi, ides so mnou niekam? Alebo ako? :D Hlavne by ma asi zaujimali nazory dievcat, ze aky typ prveho kontaktu a na akom mieste by sa im pozdaval... :) Na Slovensku totiz nie je bezne sa zoznamovat hocikde ako tomu je v USA, tu z nejakeho dovodu oslovenie niekoho na ulici je povazovane za pomerne divne a nedoveryhodne, tak preto ma zaujima co si o tom slovenske dievcata myslia... ci stale plati ze sa to da jedine v skole alebo na diskoteke v ramci nejakej partie kamaratov, alebo ze dotycnych dvoch zoznami nejaky prostrednik?
Dik za vecne a konstruktivne prispevky. :)
Napady kde sa zoznamit s dievcatami...
Si uz trochu domyslas ked si myslis ze beriem rady druhych ako nejaky utok na seba, nemyslis? Nikde som totiz nic take ani nenaznacil. :) Inak ludia ja zas nie som na tom tak ultra zle ako som tu mozno vzbudil dojem, :D nie som ani namysleny, ani vysinuty, ani zly, ani priserne skaredy, len proste neviem robit tieto typy zabavnych nezavaznych komunikacii, to je vsetko a ako si to aj teraz prebieham, tak vzdy bol toto hlavny problem a zdroj nezdarov, a to v podstate vobec neplati len smerom ku zenam ale rovnako aj muzom (samozrejme mam na mysli v ramci kamaratskych nie partnerskych vztahov :D) Proste tuto cast socialnej interakcie alebo ako to nazvat nezvladam, neviem to, nenapadaju mi na to ziadne vety, nic... Neovladam taku tu spontannost asi a nenapadaju mi ziadne vtipne vety. Nieco vtipne viem skonstruovat len na papier ked mam cas na rozmyslenie. :D
autor,
poznám jedného chalana ako si ty. minule som rozmýšľala nad tým, že by som mu trochu pomohla, lebo to nie je zlý človek, ale so ženami mu to vôbec nejde, lenže on vzal každú jeho spomenutú vlastnosť, na ktorej by mohol zapracovať, ako útok na jeho osobu, až som pochopila, že nemá zmysel s ním strácať čas. komu niet rady, tomu niet pomoci. ak nejakú oblbneš "rečičkami" a skočí na to, tak skôr či neskôr spozná, kto si.
Some1- no nerad ti to hovorim, ale ked to chces nasilu, tak to nikdy nebude uvolnene a vtipne...A kazda zena to hned vyciti, ze sa len umelo snazis ju zaujat nejakymi dristami.
Rocketman, no presne si to vystihol, ja suhlasim so vsetkym co pises. A preco to aj tak chcem? Pretoze vidim ze to je jediny normalny, bezny, zauzivany, osvedceny a vitany sposob ako si najst babu. :)
ak si človek, čo do barov a na diskotéky nechodí, tak to bude pre teba asi veľmi neprirodzené zo začiatku. bolo by fajn byť s partiou, nebyť sám, no a prihovoriť sa môžeš jednoducho podľa situácie, aby si nadviazal rozhovor. v rade pri bare skomentovať, že to bude nadlhšie a rozviť to, čokoľvek. nedá sa dať na to návod. ak nevieš komunikovať, začni zoznamkou, písať hádam vieš. len, preboha, nehľadaj rady z netu od baličov, však to sú riadne hlúposti tam popísané. fúha, ale 26 rokov a potrebovať návod, no budeš to mať, hold, ťažké. asi by si mal dať do poriadku svoju hlavu, možno u psychológa, lebo pôsobíš tak zúfalo.
some1 - obavam sa ze nechapes. Chyba je v tebe. Pohrdas niecim ale zaroven to akoze chces. Ked sa o tom vyjadrujes ako o "pohodackych a uvolnenych dristoch a flirtovacich recickach", je evidentne ze sa ti tato vec nepaci. Tak naco sa ju chces nejako "ucit", ked s nimi vnutorne nesuhlasis?
Napriklad ja to beriem ako uvoleneny a vtipny rozhovor s inteligentnou zenou a nie ako nejake trapne dristy. Podla mna vidis, ze iny sa vedia takto uvolnit a zaujat zeny, ty nie, tak ta to stve a su to pre teba len nejake trapne "dristy".
anomam, a poznas nejaky sposob ako zaujat (zbalit) v bare alebo na diskoteke mlade dievca bez tychto zabavnych flirtovacich reciciek?
A mozno by som sa mal v tejto veci obratit skor na rady nejakych skusenych balicov, musim pogooglit. :)
autor,
viem to posúdiť celkom dobre, lebo som videla kamarátom, ako vyzerá ich otvorené okno s takou stránku, tisíc rozpísaných správ, ale ospravedlňuje ich to, že žena prvá len ťažko napíše a chlap hľadá medzi všetkými až zužuje výber na tie, čo ho chcú a on chce ich. a kým to nerobí počas vzťahu, tak OK.
jasné, že si nezačnem s niekým, kto ma nepriťahuje, ale ani si nezačnem s niekým, kto sa mi zdá krásny ešte predtým, než ho spoznám, lebo väčšinou to nie je ten orechový. proste pri všetkých vzťahoch som najprv zažívala sympatie, ktoré neboli typu, že by som ho najradšej dala hneď dole, ale svojím prejavom a spoznávaním som sa dostala do fázy, že áno, teba by som si pustila k telu, tomu ver.
a zase sa dostávame k tomu, že hľadáš takú ženu, ktorej sa bude páčiť, že si nemal veľa žien, čiže ti môže byť jedno, či to niekomu vadí alebo nie. mne osobne sa to napr. tiež páči, ak ich nemal veľa, ale zato by som nepohrdla niekým len preto, že si niečo odžil. vždy záleží na konkrétnom človeku. neodsudzujem ani, ak sú dvaja pre seba prví, no možno to niekomu vyjde, aj keď asi málokomu.
zapracuj na sebavedomí.
"ako sa dá kvákať?" vidíš, tu je tá chyba, že chceš zaujať "niečím" a nie sám sebou.
Alebo mozno redefinujem tu moju povodnu otazku kde sa zoznamit na:
Ako sa naucit "kvakat"? :)
Ako sa naucit tym nezavaznym, zabavnym, pohodackym, uvolnenym, dristom ktorymi sa da niekto zaujat?
Rocketman,
ženy sú rôzne. súhlasím s tým, že nechodiť na zoznamky, keď už sa s niekým stretávam, veď načo? alebo potom neťahať ibakamaráta zo zoznamky za nos. asi ťa chceli len ako dočasnú náplasť, ale môžeš byť rád, že si pomerne včas zistil, aké sú. ja som mala šťastie na chlapov, čo mi núkali svoje medzinožie alebo odpisovali po pol hodine, z čoho mi bolo jasné, že si vypisujú s milión ďalšími, a potom na jedného, s ktorým konverzácia mala zmysel, kopec spoločných vecí sme mali a hlavne som sa potešila, že som našla spriaznenú dušu - chlapa kamaráta :D z čoho po týždni bolo jasné, že to pri kamarátstve nezostane, ale asi keby od začiatku beriem naše stretnutia ako rande, tak by som možno ani nemala odvahu a nebola by som taká uvoľnená. na tej zoznamke som do 2 dní od prvého stretnutia už nebola a ani sa tam nikdy nevrátila. aj podľa toho vidíš, že jak si na tom, keď sa slečna prihlasuje na zoznamku, pritom písať si s priateľmi môže niekde na facebook, čiže stále loví a hľadá...