Zdravim Vas. Mam uz asi 3 mesiace problem s laktom na pravej ruke... Pocitujem dost silnu bolest pri zdvihani predmetov a ppod... v klude sa to da vydrzat no uz ma to stve lebo nemozem robit vela veci.Je to aj viditelne.. Laket je spicatejsi a pri stlaceni spicu boli.. dokonca aj ked potiahnem trocha len kozu na lakti...K lekarovi sa chystam no zatial som nemal cas a k lekarovi to mam aj dost daleko.
Chcem sa spytat ci niekto nevie co to moze byt a ak ano co by mohlo pomoct... nejaka mast , gel alebo nieco... prikladam foto... Vopred dakujem za nejake rady.
Problém s lakťom
Arar-v čase,keď som Ti písala,mala som horúčku a keďže si prejavil záujem,tak som Ťa nechcela sklamať a aspoň krátko som odpovedala.Meridiány používajú čínski liečitelia,všetky sú vo vnútri tela alebo vedú po povrchu.A meridián tenkého čreva začína na vonkajšej strane špičky malíčka,odtiaľ vedie... a ak človek má na tejto dráhe problémy- bolesti/ak tam lekár nič nezistí,čo u Teba nepredpokladám/,vyrážky,...znamená to,že má problém s daným/mi orgánmi a dokáže sa aj sám diagnostikovať a ak je v jeho silách,aj si pomôcť.Vyhne sa obstrekom,obkladom,liekom,...nezaťažuje pečeň a nezhoršuje vylučovanie vápnika v tenkom čreve.A keďže existujú rôzne súvislosti,kt. priamo súvisia s naším zdravím,tak začne pátrať po svojom strachu,kt. poškodzuje tenké črevo,...
Akú?Nuž,lakeť je kontrolovaný hrubým črevom a TENISOVÝ LAKEŤ je záležitosť TENKÉHO ČREVA,tade prechádza jeho meridián.
Kýčera : viem no na fotke to moc nie je vidno no predsa je ten laket spicatejsi . no tukovu hrcku tam neregistrujem... keby to nebolelo kaslem na to ze je spicatejsi.. len to ma zaujima aky vpliv na to moze mat tenke crevo ?
misko8129 : nad tou vyzivou som uvazoval tiez , no najprv by som rad zistil co to vlastne je...
cvicim par rokov a ako tie blaznive roky pribudaju tak aj bolesti klbov zial,doktor mi poradil cim skor zacnem brat nejaku klbovu vyzivu tym lepsie,nejak sa mi do toho nechcelo,ale ked bolesti neustupovali tak som to radsej skusil,skusil som infinityobchod.sk a fakt to zabralo,predsa clovek potrebuje klby pri kazdom pohybe tak na co riskovat
Ja tam síce nič nevidím,ale to neznamená,že tam niečo aj nemáš,takže lekárovi sa nevyhneš.Ak to nie je udreté,nemáš tam podkožnú hrčku,...a lekár Ti povie,že to je o.k.,príp. že sa jedná o tenisový lakeť/Mjanik/,pričom pomôže už spomenutá akupunktúra,tak máš problém s TENKÝM ČREVOM a musíš pátrať po príčine svojho strachu.
no to si uz snad vygooglis aj sam nie? kazdopadne navsteve lekara sa asi nevyhnes
a co by na to mohlo pomoct? ...
to bude presne to, co redka pisal/a..po slovensky som to nasla ako burzitida
Olecranon bursitis