Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

On nevie co chce a ja uz stracam trpezlivost

Príspevok v téme: On nevie co chce a ja uz stracam trpezlivost
bilbery

Zpoznala som sa pred cirka asi polrokom s jednym chalanom. Je odomna mladsi o 2 roky. Rozumieme si, pokecame a nase nazory sa vcelku zhoduju, bavime sa, smejeme, mam pocit ze sme na rovnakej vlnovej dlzke, doteraz sme nemali ziaden konflikt vazny, bolo zopar rozporov v pohlade na riesenia niektorých situacii ale nic vazne. Dokazem pochopit ze ma pravo na svoj nazor a preto niesom z tych co sa budu silou mocou bit za svoju pravdu. Respektujem nazory a pohlady na vec iných ludi. Takze ho chapem ma na nieco iny pohlad. Problem s nim je inde. Mam pocit ze chalanisko nevie ci chce so mnou vztah alebo nie. Rozumieme si super od prvého dna co sme sa zpoznali. Zo zaciatku som si nepripustala zeby z toho mohlo byt nieco viac lebo som to brala tak ze je mladsi o dva roky a asi ani on by nechcel starsiu. Ale casom pri traveni spolocneho casu s nasimi priatelmi sme si akosi blizsi. Mam pocit ze aj on to citi rovnako. Spolocne pohlady, usmevy, dotyky, nazory, smiech a zabava. Lenze neviem celkom co chce. Raz sa sprava akoby uz chcel nieco viac. Viac sa my dotyka, bavi sa o sexe, rozprava mi svoje prihody so svojimi expriatelkami, rozprava mi o svojej rodine, bavime sa o jedle, o domacnosti, o zalubach o traveni volneho casu. Pyta sa ma na rozne informacie mojej osoby, ako kde byvam, ci mam profil na fb, co chodim tam a tam.... usmieva sa na mna, jeho pohlad je taky hypnoticky a o par dni mi zacne rozpravat o nejakej dievcine co sa mu paci alebo ze stretol svoju ex a nevie ci si s nou zase zacat. Jeden den je ku mne mily a drzi sa v mojej pritomnosti a ine dni je nevrly, nechce sa so mnou rozpravat, ako naschvál zacne tvrdit opak toho co ja, akoby sa chcel skriepit, vyhyba sa mojej pritomnosti, rozprava ze si najde inu pracu a odide do zahranicia. O dalsie dni źase zmena na toho dobreho priatela ktory sa pyta kam idem, kedy pridem, kde som bola a s kym. Po par dnoch opat zmena na nevrlého cloveka ktorému moja pritomnost podla spravania vadi.
Ja neviem ale je to normalne ze ma take zmeny nalad a postojov voci mne? Ma o mna zaujem vazny alebo nie? Ako mam chapat jeho signaly? Alebo sa so mnou len zahrava?
On ma 26 a ja 29.
Vdaka