Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problemy s mamou

Príspevok v téme: Problemy s mamou
lili6382

Takze zijem len s mamou,rodicia da rozviedli ked som mala dva..no a otec sa o mna nezaujima absolutne...zijem s mamou a pomaha nam aby sme prezili babka s dedom...ale baba je teraz vazne chora ma rakovinu :( problem.je trn ze moja mama to uz nezvlada :( hadame sa uz vyse 10rokov.niekedy je klud ale len na chvilu...ked ma matka vyhodila z domu vzdy mi pomohla babka..no teraz jej nic nemozem povedat kvoli stresu..:( nape.dnes teda vcera pozicala som si od mami tricko ...pretoze chodim do skoly plnej zbohatlikov a niekedy si fakt nemam co obliest...matka na mna zacala ziapat ze ako som si dovolila brat jej jj veci...a vyhadzala mi vsetks veci zo skrine...kebs len to zobrala ntb mobil..s vchol je ze mi skoro zabila psa s tym ze jeto moja chyba ...:(((a ze sa ide zabit lebo nezvlada moje naroky a ze som hrozná...pri tom vetkom maturujem a robim primacky na medinu som zufalá citim sa na samovrazdu....

lili638026

Ja viem ze ma toho vela ale mna to psychicky tyra a depta :(( a to uz od malicka proste nevladzem uz s tym..chcem ist na vs ale stale pocuvam ze len ciciam peniaze a pod.a moj otec je debil...napisem mu ze potrebujem peniaze na prihlasky tak to ignoruje....a ja chodim na brigadu ale popro uceno sa to tazko zvlada.m

Cukrovkar

Zabudol som dodať, že samovražda je totálna blbosť. Zabiť sa len preto, že si myslíš, že budeš mať pokoj a po samovražde zistíš, že "život" neskončil ba budeš mať večné utrpenie je to najhoršie. Nerob to! TY ZATO Nemôžeš!

Cukrovkar

Lili toto sa ťa netýka čo napíšem: Toto je ukážkový príklad prečo žiť podľa pravidiel kresťanstva. Kto nechápe a nevie si toto všetko dať dokopy ešte nedospel a nemá pevnú a jasnú vieru.

Lili tebe ostáva toto: Úspešne dokončiť školu, zamestnať sa, nečakaj ohromnú mzdu hneď zo začiatku, mame nejako pomôcť aspoň tým, že nebudeš jej robiť napriek. Ja ju chápem prečo takto vyvádza kvôli jednej handre... cíti sa sama ako handra lebo dovolila v živote to čo sa stalo a to ju neskutočne žerie. Nechcem sa hrať na jasnovidca ale keby mne niekto spravil decko a potom zdrhne to by ma totálne rozhádzalo ale mne by sa to nestalo lebo mám pevné zásady a pevnú vieru.

Kto so mnou nesúhlasí s kľudom na mňa zaútočte i tak sa na viac nezmôžete a čo ma nezabije má posilní.