Testy na stitnu zlazu na vlastne naklady

Príspevok v téme: Testy na stitnu zlazu na vlastne naklady
afrodita 33

AHOJTE ,, chcem sa opytat ,ci sa daju urobit testy na stitnu zlazu na vlastne naklady ..... mam taky problem ..ze mam strasne stavy tazoby na hrudniku .. vsetko ma rozhodi .. nemam ani tak paniku ...ale ta tazoba ako keby mi tam sedel balvan .a vsetko dokolola strasne citlivo vnimam ,lakam sa. na vsetko. v noci som mala 3 krat panicke zachvaty .. neviem co to je , dr najskor ,ze chrbtica, potom ma poslal k psychitaricke ,ale ona ma teraz plne stavy .. vcera som volala jednej vestici ... uz som nevedela co mam robit .chcela som sa jej opytat ,, prosim nepiste tu ,ze mi sibe ,a ze jej nemam verit ,, ona mi povedala naozaj veci ktore su pravdive a nemusela som jej ani nic vraviet ,proste jej verim ,bola skvela !! vsetko do bodky co o mne povedala proste pravda !a ked som sa jej opytala na zdravotny stav povedala ze je to stitna zlaza ! a najvacsi gol je ten ... ze som si bola pred tyzdnom pre vysledky u Dr na krvne testy, povedal ze mam ukazkovu krv ... ale ze mi stitnu zlazu neurobili ,lebo mam zlu poistovnu ! proste nemy uzas !! ze si mam v septembri zmenit poistovnu a ze potom na novy rok mi urobi testy! to je akoze za 3/4 roka , nemy uzas ! tak sa chcem opytat ci to ide aj prednostne . ked si zaplatim ... dakujem

GKK

Máš niektoré z týchto príznakov:

- kolísanie hmotnosti

- únava a nespavosť

- citové problémy a zmena nálady

- poruchy menzes

- poruchy cholesterolu

- zmena kvality vlasov pokožky a nechtov

- nepohodlie v krku a

- črevné problémy ?

afrodita 33

no on sa ma opytal ci mame v rodine nejakych rodinnych prislusnikov co maju nieco so stytnou zlazou ,a kedze nemam..tak uznal ,ze po tejto stranke som asi v poriadku ... a ja som si tiez nikdy nemyslela ze by som mohla mat nieco s stitnou ,az kym mi to ona nepovedala .. takze by som si to velmi chcela potvrdit ..ci to tak aj je ... keby mi to nepovedala ,ani to neriesim ,,ani by ma nenapadlo ,ze by som mohla byt po tejto stranke narusena ..

afrodita 33

ved mi robili ..krvne test ,on zaciarkol aj stitnu zlazu ...ale povedala ,ze nevie ci mi to s mojou poistovnou aj urobia ,a ma pravdu neurobili ,hlavne ze si platim poistne ,to je tu nemy uzas ... to akoze ,..potom kazdy co ma apollo ani nevie ci je chory na stitnu zlazu ,alebo nie ,? nechapem .. to ako co ma znamenat ?