Muži, ruku na srdce, podľa čoho určujete hodnotu ženy?

Príspevok v téme: Muži, ruku na srdce, podľa čoho určujete hodnotu ženy?
Ravenna96

Ahojte. Mám 18 a mám na dnešných mužov pár otázok a pripomienok.

Prečo dnes žena bez make-upu a podobných vecí oblečená nie podľa najnovšej módy nemá u muža žiadnu hodnotu?

Tvrdíte, že nemáte radi, keď sú ženy zmachlené a oblečené vyzývavo, pritom len za takou sa obzriete.

Predstava dokonalej ženy znie: žiadna telesná chyba, dokonalá tvárička a vlasy, telo chudé, vyšportované, ale prsia ako Pamela a zadok ako Kardashian.

Každý ma danú inú genetickú výbavu, ja som napr. chudá, čiže nemám veľké prsia, ani megazadok a za to sa mám teraz odstreliť alebo ísť na plastiku?

Krútite hlavami nad tým, ako ženy chodia na plastiku, aké sú umelé, čo so sebou všetko robia, len aby sa cítili pekné, ale nechápete, že to VY spolu s médiami, ktorých trendy hltáte, ste ich k tomuto všetkému donútili? Ak by ste VY MUŽI nepočúvali média, ani ony by ich nepočúvali a neriadili sa nimi.

Lebo neexistuje žena, kt. by nechcela byť krásna, chcená a milovaná. Médiá však nadstavili hodnotu ženy čisto na jej vizáži a vy ste to prebrali a každú ženu hodnotíte len takto. Normálne ju máte len za odpad, čo jej dáte aj patrične najavo. Je to smutné, ale je to tak.

Ano, aj ja sa maľujem, ale nie priveľmi, len aby som sa necítila úplne ako z doby kamennej. Obliekam sa nie podľa najnovšej mody, nie vyzývavo, ale vkusne podľa mňa áno. Starám sa o seba, chodím upravená, ale nie som ani zďaleka ten tip top ideál. Mám svoje chyby, nedokonalosti, mám teda hodnotu vo vašich očiach?

Mám zvláštnu tvár, už veľa ľudí mi to povedalo, že takú netuctovú, niektorým príde škaredá, niektorým zase tak inak pekná. Neznášam to, najradšej by som vyzerala normálne, len aby som splynula s davom, lebo takto pútam len pozornosť, o kt. nemám záujem, som totiž hrozný introvert. A ďalšia nedokonalosť, však? Ano, lebo len extrovertky a také čo sa vedia predať a hádžu so sebou ako s vrecom sú dnes v kurze - ale toto platí aj pre mužov. Moje hodnoty nie sú selfie, lajky, instagram, fotky, najnovšia móda, celebrity, telka, drahé jedlo, majetky ani tip top vzhľad.

Hľadám si muža asi z inej doby, kt. sa netvári ako model a alfasamec, bude ku mne a aj k ostatným ženám galantný, milý, charizmatický, nezameraný na materiálno, ale na duchovno. Predstavte si, našla som. Zamilovala som sa. Ale len z diaľky obdivujem - je to totiž ženatý učiteľ. Páčia sa mi len starší muži a nečudujte sa prečo. Túžim, aby sa muži k nám chovali ako kedysi, ako k dámam a s rešpektom. Prečo si myslíte, že každá žena je zlatokopka? Ano, možno sú dnes viac rozmnožené, ale nie sme všetky také. Lenže vy aj tak máte záujem len o také, lebo tie spĺňajú alebo sa približujú k tomu tip top, čo ukazuje, že vám ide len a len o vzhľad.

Čo je toto za dobu, že vzťahy sú bud len o peniazoch alebo fyzickej atraktivite? Ano, určite nejaká aj fyzická príťažlivosť musí byť, ale nie že len to a to stačí. Cítim sa tu ako marťan, stratená v čase, nepatrím sem.

Snažím sa byť ku všetkým milá, pomáhať im, usmievam sa, nemám s nikým spory, no aj tak si to nikto necení, skôr by som povedala, že zneužíva. A čo sa týka mojich názorov, veľmi ich nedávam najavo, ale z toho, čo som dala, ma majú už teraz za divnú. Asi sa musím zmieriť s tým, že ostanem navždy sama...

luly

Neboj sa nie je to o tomto vôbec nie. Chápem že môžeš mať takýto dojem, ale keď si lepšie pozrieš svet okolo seba zistíš že ľudia sú veľmi rôzny, vyberajú si rôznych partnerov, každému sedí niekto iný a podľa toho sa ľudia nakoniec rozhodujú. Niekto môže byť pre niekoho veľmi príťažlivý a pre druhého vôbec bez ohľadu na takéto stereotypné merítka krásy.