pomaly skoro kazda druha tema je o niekom, kto chce schudnut a "hlada niekoho kto by sa k nemu pridal". je to trapne. a navyse, JE TU TOHO FAKT VELA! ale napchavat ste sa same mohli.
CHUDNUTIE - VECNA TEMA
zdravim tin, nie som spokojna so svojim vyzorom. ja som nikdy neni s nicim spokojna a so sebou uz toboz nie. lebo VZDY to moze byt lepsie, keby som bola so sebou spokojna, musela by som byt dokonala. ked mas nohu v sadre nevykysnes 10 kil, mi nehovor. vravim o tych co sa napchavaju nejaky ten patek. na chudnutie treba ist zdravo.
Dalej k Moniqe :) Ahoj zdravim ta, si vitana teraz aj o mesiac :)
dobré ránko všetkým; tentokrát tin si ma ešte viac prekvapila a moc sa teším, toto je presne to, čo sa mi na ľuďoch páči, táto jednoduchosť a spontanuita a slušnosť, máš moje velikánske sympatie, a prosím, toto si drž, je to moc peknéééé:)
Katty19,prepac vlastne az teraz som precitala Tvoj pozdrav ,a ten prispevok som odoslala skor,ani som nevedela,ze sa niektora z vas prihovori aj mne.Tak pekny den.
no tak nazdar baby, fraisee, katty aj laurita...
najprv ked som zbadala tuto temu, ze kaslem na to, dalsia tema o anorektickach co chcu chudnut... nijak ma to nezaujalo, tieto temy proste ignorujem, lebo si o nich myslim, nieco podobne ako fraisee (nie diety treba, ale zdravy zivotny styl a o ten sa ja snazim)...
no, ale ked som tu tak teraz bola, tak som sa na to kukla a hned ma to zaujalo, dala som si tu namahu aby som si vsetky prispevky precitala a poviem vakm ste skvele baby a rada s vami pokecam, len uz teraz nebudem mat moc casu, lebo vecer odchadzam na dovolenku, tak dufam, ze tato tema tu bude aj ked sa 10.juna vratim spat a budem sa moct konecne zapojit :-))))
super, tin, obdivujem takúto sebadisciplínu, máš moj obdiv:)
fraisee,a Ty si ako uplne spokojna so svojim vyzorom?Tak gratulujem,mne napr.4 tyzdne nohy v sadre,obmedzeny pohyb urobili trosku svoje.Ale myslim ,ze sebadisciplinou sa to da.Ja viem ako vyzera bicykel,vcera som si dala mozno aj 25km.Zdravim Ta.A nehnevaj sa na ludi,ktori si chcu pomahat.Podla mna to spolu zabera.Ale dietovanie nezabera,o ziadnu dietu nikoho neprosim,neviem ci je dobre nejaku aj drzat.Zmena jedalnicka staci.A pohyb,aj pozitivne myslenie.
bre popoludnie vsetkym zucastnenym aj nezucastnenym
fraisse, katty zdravim vas:)
ja viem ze chudnutie je tazke a pre mnohych je to trapenie, ale.. pozrite sa na forum, same dietovanie - tak sa chudne??? v kazdom mediu je prezentovane ze diety a viac skodia ako pomozu a aj tak sa kazda z vas doprosuje diety namiesto toho aby zacala makat na sebadiscipline. a apropo, je menej ludi co svoju vahu mozu hodit na chorobu, mnohi su len lenivi a ani nevedia ako vyzera bicykel.
chce tu schudnut skoro kazdy a kazdy prispevok je navlas rovnaky. no tak som zrejme jedina komu to vadi.