CHUDNUTIE - VECNA TEMA

panika

laurita..zrejme ti usla pointa...pozri si posledne 2 strany aktivnych tem...50kg baby chcu vazit ako dojcata a hromadne sa v tom podporuju

fraisee

laurita laurita.. trepes dve na tri. nikdy som netvrdila ze mam peknu stihlu postavu od prirody, co nemam, makam na nej denno denne, a ako vyzeram? hm, no zaujimava otazka, zatial halloweansku masku nosit nemusim. ja ti k tvojej vahe gratulujem, dufam, ze to nebolo na ukor tvojho zdravia.

katty19

s vlasmi som mala vždy problémy, teda, nikdy som nedosiahla ten efekt, ktorý som chcela (niekedy aj hej, ale nie často), lietam z dlhých, polodlhých vlasov na veľmi krátke, potom zase dlhšie a tak, stále nespokojná; nechcem už žiadne melíry, ani výstredné farby, celkom mi postačí prekriť podobným odtieňom svoje prvé šedinky:); takže momentálne polodlhé a hnedé, dosť husté, nepotrebujem kečku, mám pekné čelo:)

laurita

fraisee uz 3 mesiace 53 kg a to papam skoro vse.ty asi musis vyzerat priserne ked kazdeho zhadzujes no na niecom si tie komplexy vybijat musis:)))

katty19

s tou jednoduchosťou súhlasím, myslím, že dosť; no, lauritka, fraisee je fajn, je to jej štýl prejavu ak s niečim nesúhlasí

fraisee

tricka - jednoduhe, ruzove, cierne, filaove, vela zelenych mam, modre, biele, zlte. ne moc obtiahnute, tak akurat. ale mam aj s vystihmi tricka ale tie casto nenosim, vacsinou som take dostala, sama take nekupujem. hovori sa ze v jednoduchosti je krasa.

laurita

fraisee nie tema chudnutia je trapna ale ty sama.nie kazdy clovek je od prirody stihly a na tychto strankach su fakt dobre tipy.napr ja som si tu nasla dietu podla ktorej som schudla 13 kg.tak si odpusti blbe kecy