pomaly skoro kazda druha tema je o niekom, kto chce schudnut a "hlada niekoho kto by sa k nemu pridal". je to trapne. a navyse, JE TU TOHO FAKT VELA! ale napchavat ste sa same mohli.
CHUDNUTIE - VECNA TEMA
ano? aj ty si chudla, kedy?
katie ja som filozofiu na strednej nemala v laske
ahaaaaaaa.. ok, ja len ze ci sa to nahodou nezacalo nejakou narazkou na tvoju postavu. lebo mne sa to stalo.
ale keď sme samé sebou, aspoň nachvíľu možme šťastie zavetriť, čosi má to šťastie predsa len spoločné s odkrývaním pravdy o sebe, asi preto ešte nemožte byť "také super ako ja" lebo nie ste úplne odokryté s tým, že sa dokážete aj chrániť:)
ja sa ti to pokusim vysvetlit.nikto ma ani neurazil ani nic podobne ale necitila som sa dobre.nebola som nejaka extra baculata ale v dnesnom svete superstihlych to nebolo prijemne.
stastie :))
no uz aby som to statie aspon dalekohladom videla pomaly prichadzat
takže som dojedla a som tu; vitaj Andrejko:); šťastie prichádza takpovediac vekom skúsenosťami, radím vám zostať samé sebou a ono sa to upraví:)))
pochopitelne. z teba si robili niekedy srandu decaky? ze mas vela kil alebo tak? alebo ta niekto urazil z chalanov ked spomenul aky mas zadok? alebo preco si vlastne schudla?
diky andrejko, vcera sa mi sice zle dychalo a pichalo ma v hrudi ale na opac. strane ako je srdco :) mile od teba ze si taky pozorny