ahojte, vela som si studovala o uzasnych ucinkoch smoothies. Tak som si nasla nejake recepty a naplanovala som si ocistu. Taku jarnu :) No a nasledne mam v plane, potom ako sa trochu precistim a odkyslim trochu schudnut a dostat sa do kondicie....no takze prisiel den'D' Pripravila som si svoje prve smoothie. Spenat, banan, avokado a prihodila som tam par tabletiek chlorelly a spiruliny a dve lyzicky aloe vera....Smothie bolo vyborne. No ale za taku hodinu alebo dve ma zacalo boliet brucho a nakoniec som vsetko vyvratila. Potom cely den ak som dala nieco do zaludka tak vsetko islo von. Ja neviem ci som sa tym priotravila, alebo co to mohlo sposobit....ak mi viete niekto k tomu poradit tak budem rada. Necakala som taku reakciu. Ja mam teda pevny zaludok a vracala som len parkrat v zivote.
Zelene smoothies
ja som presla milion stranok a receprov na tie zelene smoothies a najcastejsie kombinacie boli listova zelenina, banan a potom ostatne prisady ktore sa mozu rozne kombinovat. Len treba vediet co je ovocie a co je zelenina. Lebo ovocie zo zeleninou sa nemozu kombinovat, iba s tou listovou sa moze.....no ale zas boli by sme prkvapeni ako aj ja, co vsetko je ovocie a cely zivot som si myslela ze je to zelenina a naopak. ....No zacala som po prvej skusenosti trosku pozvolnejsie, nepridavam tam tie zelene riasy a uz sa to mojmu zaludku viacej paci :)
V literature, ktoru mam nastudovanu? Ovocie je najlahsie travitelne jedlo - travi sa 30min-1hod. Ak ho zjes s niecim inym, tak ti to v tele hnije.
To kde si počula že len listová zelenina sa môže s ovocím?
Banan a spenat urcite neni zla kombinacia. Jedine listova zelenina sa moze kombinovat s ovocim. Cize ok. Ja pijem zelene smoothie kazdy den - kombinacia spenat a banany
a naco ste tam trepali chlorelu a spirulinu? A myslim ze blba bola aj kombinacia spenat a banan.
Pozor vsetky detox kúry sa začínajú s čo najnižšiou dávkou!Aj vláknina rozpustná aj s nerozpoztnou je super vyčistí ti klky a mikroklky tým padom sa zväčší absorbcna plocha a dochadza k lepšiemu traveniu.mrzí ma grammar.ale uz som aj zadriemal.
No vidis... Zajtra pridaj jednu tabletu S alebo CH a uvidis ako to bude posobit a na dalsi den zas nieco pridaj...
tak to je mozne ze som ich tam nahadzala rovno 6 tabliet. Ja som to uz niekolkokrat predtym v minulosti uzivala, ale teraz som to po dlhom case na prvykrat namixovala asi vela....asi to bolo tym lebo dnes som vypila smoothie bez chlorely a spiruliny a zatial sa nic nedeje :)
najskor ti nesadla ta chlorela a spirulina... teda ak si ich nebrala predtym a zacala si "zhurta"... no aspon ta precistilo... zhora :D skus zajtra smoothie najskor bez spiruliny a chlorely... a potom pridaj jednu tabletu niecoho a postupne pridavaj v dalsie dni....