Dobrý večer,chcem sa opýtať na určitú vec z maturitného slohu budem rada ak si nájdete čas... Totiž to vybrala som si rozprávanie :Čo ak by sme ušli? Ide o to ze som to podala dosť kontroverným spôsobom a chcem sa Vás opýtať,či mi viete povedať aké budú z toho následky a či je to veľmi závážná chyba.
Takže písala som príbeh dnes dosť reálny vystupoval tu James- psychicky narušený človek,týral a mučil dievčatá. No a ukrajinku Natašu chudobné dievča,ktoré mu naletelo ale zároveň plné sily James ju potreboval ako psychickú podporu,pretože bol sám týraný a cítal sa osamotený mal melanholické chvíľky,ďalej tu vystupuje Lucia jeho dalšia obeť,problém je,že som písala aj scénky typu ,že ich James mučil,znásilnoval..berie sa to ako veľká chyba resp.nehumánny prvok v diele? Dej pokračuje ďalej tak,že Nataša zachráni seba aj Luciu zabijú Jamesa utečú.V závere už spominám krásne domy v Dalmácii a šťastné rodiny Luciinu a Natašinu.Ukončím to návštou Imry(natašina sestra) ktorá sa vyzvedá ako sa tak vypracovali karierne a ľudsky v Londýne(tam ich veznil James) .presne ukončenie je,že v tom momente sa pozrie lucia na natašu ďakovným pohľadom a povie :čo by sa stalo keby sme neboli ušli? To je koniec... Myslíte,že to bude mať veľmi zlé následky? Ďakujem za odpoveď.