Čo si mysliet?

Príspevok v téme: Čo si mysliet?
karolinka 23

no takze .. potrebujem poradit hlavne od muzov .... takze ... poviem tak zhruba svoj komplikovany stav ... takze rok sa natahujem z jednym chalanom ...on ma frajerku ,ja mam muza .. viem ze sa mu pacim .. a mna strasne pritahuje ..pol roka sme sa odmlcali ,potom mi napisal ze ci ideme von ,vonku sme sa porozpravali ako sa mame ..za pol roka co nove atd ! a isli sme kazdy svojou cestou ako keby nic .. a pri tom ked som pri nom najradsej by som ho objala .vyboskavala ,ale nemozem ! !!!!!!! .. no potom som mu po tyzdni napisala ,ja ci ide vonku po pol dni napisal ,ze pride ..zasa sme isli von ..zasa sme sa bavili o tom ako sa mame ... musela som ist domov ..takze sme boli pol hodinu ,,, zasa sme isli kazdy svojou cestou ... doma mi to potom nedalo . a podvecer som mu napisala spravu .. ze ... citujem : vemi dobre sa pri tebe citim ..nepomozem si ,musela som ti to napisat , chcem aby si to vedel ,. tak zasa nabuduce ... pa ---- on mi po 3 hodinach odpisal toto .: uz to viem ,nikomu to nepoviem .davaj na seba pozor a zas nabuduce pa .----- MUZI PRELOZTE MI TO ... :D ... teraz sme dva tyzdne zasa bez komunikacie .ja prva pisat nebudem ,cakala som ze sa ozve ,ale nic ... a inak je divny ,ale strasne ma pritahuje :)) uz idem zosaliet ... (ps nerieste ,ze som vydata !)dakujem :))