Ako mám chápať jednu babu, mám z nej debku a nebaví ma bez nej život

Príspevok v téme: Ako mám chápať jednu babu, mám z nej debku a nebaví ma bez nej život
pacient123

celé to na rychlo zhrnem ,,,je jedna baba ktorej som tvrdil že ju chcem a tak , povedalanie ,,,potom sm chcel biť kamoš ale chitala ma za slovička a tak ani to nebolo zablokovala ma potom ma odblokovala a potom som zablokoval na fb ja ju potom dala odkaz že mi da šancu šiel som von tak ako to aj ževraj chcela a kecali sme ako kamoši netlačil som na pílu ani som ju nepobozkal a potom kedže moc vonku nechodí ževraj sa učí :) napisalsom jej že je dajak dlho na fb ked sa tolko uči až do noci je na fb ,,,a ona že je to jej vec že nech sa nestaram ,,a to je jej časta odpoved na moje otazky nechce aby som sa staral lebo je to jej vec nemám ju riešiť nijak a napisal som jej že ako to vidí dalej s nami a ona že nech netlačim na pilu a nechce to riešiť teraz a ja však ok však netlačim na pilu a ona že nech sa ani nepokúšam ,,,šibe jej ? čo mám robiť dalej ,,,lubim ju velmi a nwm si prectaviť z inou boli ma srdce mam debku, som s toho unavený ale zaspať nezaspím :(

m8

este by som popracovala na gramatike..ako naozaj.. neposmievam sa ti. alebo jej povedz, ze si dislektik..:/ nejak nenapadne :D....je to zle...a si vtieravy...zena furt musi rozmyslat, kukni kolko prispevkov sem zenske davaju...jak riesia chlapov..ty si jak na podnose, ona princezna zrovna nema chut, sak je presytena..nechcem ta navadzat na hru macky a mysi...proste ta nechce..zatial...aj ked ta bude chciet...nebud jak jej pes....hlavne ries aj seba...nie ze sa k nej priviazes jak na voditko...nebudes ju bavit...mas co robit aj ty sam so sebou...zaluby, radosti konicky..co sa jej netykaju..mozno raz budu..na lasku su dvaja..nie jeden..potom je to trapenie..a na co??? na co sa trapit...radsej sa zacni drvit gramatiku na nu sa vykasli...lepsie pre teba do zivota :D ..len hlupy priklad..good luck

m8

vyckaj si, kym sa zacne ona nudit a napise ti..potom v polke pisania nechaj tak neodpisuj....cakaj mozno aj rok ak ju tak milujes ak nenapise vymaz z hlavy komplet dovtedy zi.....jej dojde a nemusis ani bombardovat spravami..tak ci tak ta nechce..aspon sa zamysli co sa asi stalo..:) ci dokedy chces sa tak ponizovat?? ved je to otrasne takto zensku bombardovat co ma uplne ze odsekava ponizuje ta to..

otazkacasu

Toto je už povaha keď ti povie že chce a potom nič asi to nechape že je treba sa normálne porozprávať ako dospelý a vyspelý ľudia.

pacient123

práve že viem že už chodila z viacerými čiže zrelá by aj bola ,,,,le načo dáva nadej ked potom sa o tom ani baviť nechce akože o buducom vstahu ,,ok berem jej to najprv kamoši ale akoby pochibujem že chce viac ,,,načo to robí da nadej a chce biť len kamoška

otazkacasu

Je neschopná vzťahu odrezala ta ako gangrénu z vypočítavosti.Normálna by ti povedala vadí mi to a to a ak to nezmeniš ende ale to by musela mať cit a charakter čo ona nemá,možno to bude pre teba šok ale dozvieš sa o nej ešte nemilé skutočnosti.

pacient123

:( dal som takíto podobný prispevok a vymazala mi to tato stranka nchpm preečo ,,,však je to osobný psychický problém ? je !!

pacient123

:( dal som takíto podobný prispevok a vymazala mi to tato stranka nchpm preečo ,,,však je to osobný problém ? je !!