bola som s nim 5 rokov mame dieta no nasiel si inu ...povedal mi ze so mnou by nikto dlho nevydrzal lebo mam aj zdravotne problemy ...som totiz po operacii chrbta ale to nie je skoro ani vidiet len som castejsie unavena ....povedal mi ze nech si radsej uz nikoho nehladam lebo sa zas sklamem ze so mnou by nik nezil dlho ze odo mna kazdy chlap utecie a bude ma podvadzat ....mam uz 25 rokov ale toto co mi povedal bola rana pod pas ...vraj bol so mnou len preto lebo ma lutoval ..no ja sa neviem s toho spamatat ...mam traumu mam vyhladat psychologicku ? uz ani nic nejem len placem
Byvali priatel ma velmi ponizil a zdeptal
chcel ťa zraniť, preto si vymyslel tieto hlúposti. A ty si mu uverila, že je to pravda. Blázniš dievča? Nemôžeš si to brať k srdcu, že je to určite tak ako hovorí... mne bývalý hovoril, že ma nikto nebude chcieť, lebo som chorá na mozog. A to mám s ním 2 deti a o 13 rokov viac ako ty. Človek v hneve hovorí hnusné veci, neber to vážne. Nuž a predstav si, že som 9 mesiacov šťastne zadaná. Aj keď, trvalo to a naozaj som si roky nemohla niekoho nájsť. Ale našla som.
Niektorí ľudia sa vedia rozísť normálne a niektorí zas nie. Potrebujú si kopnúť. NEDAJ SA! Proste sa uhni. A čokoľvek, čo o tebe ex povie ignoruj. On ťa nemôže zraniť, nemôže ti ublížiť, keď sa naučíš byť silná. Proste to neprijímaj, neber tie reči vážne, to že o tebe hnusne rozpráva tým len ventiluje niečo v sebe. Zdvihni hlavu, usmej sa a povedz si sama pre seba - to neni pravda!! JA VIEM, že keď sa trochu pozbieram, vyrevem a vzchopím, budem nádherné žieňa. - Normálne by si sa mu mala poďakovať (ak nie naživo, tak v duchu určite aj niekoľko 100x), že z tvojho života odišiel a dal ti tak šancu spoznať niekoho lepšieho, cennejšieho ako on. Lebo teda on stojí za prd. Neboj sa, prejde to, prebolí, uľaví sa ti.. a bude dobre :)
na takeho chlapa nic ine sa neda povedat len ze je to ch*j bez empatie a taktu.
Hod sem tvoju fotku a nech chlapi povedia, ci si pekna alebo nie. Podla mna sa urcite najde plno z nich, ktorym sa budes pacit. Kazdy mame totiz iny vkus. Potom mu to obuchas o hlavu chrapunovi. Dufam, ze on robi modela!
cloveka sa da ponizit len do takej miery, do akej si to necha. musis si zacat vazit samu seba, ked chces, aby si ta vazili aj druhi.
Ahoj. Urcite si jeho slova nepripustaj a nezosobnuj si ich. Vies, Tvoj ex si velmi dobre uvedomuje ako sa k Tebe chrapunsky zachoval..nechal Ta totiz po 5r samu s Vasim dietatkom a este v takomto zlom stave (po operacii). Takze on vsetko to - co Ti tvrdil hovoril, Ti vravel z jednoducheho dovodu. Aby sam seba ospravedlnil za svoje spravanie a ako sa voci Vam (Tebe a dietatku) zachoval. On Ta dourazal ponizil tymi vyrokmi preto, aby nemal az take vycitky svedomia..za to, co spravil..
Si mladucka. Urcite si este niekoho najdes a tieto myslienky mas preto, co Ti vsetko navypraval. No Ty ich neries. Staraj sa o dieta ktore Ta teraz o to viac..vacsmi potrebuje, staraj sa o seba (aby si bola fyz.cim skor fit), stretavaj sa s pozitivnymi ludmi ktori Ta teraz v najhorsom podrzia podporia a pomozu (rodina, ostatne pribuzenstvo, kamaratky, zname atd). Pravdaze podporu psychicku mozes hladat aj u odbornika.
Hlavu hore a ver, ze zas bude dobre a opat vyjde slniecko. Nijake zlo burky necas temnota netrvaju vecne. Len musis chciet. Najdi v sebe silu. Ak nie kvoli sebe tak uz kvoli svojmu dietatku. Vsetko dobre Ti prajem