Ahojte už dlhé roky mám výtoky, chronické zápaly všetkého možného. Stále sa na to liečim, ale pomaly mi nič nezaberá. Začala som piť bylinkové čaje a myslím, že to trošku ustúpilo, ale nie je to ešte ono. Je mi 28 r. a chcela by som bábatko. Prosím Vás mamičky alebo budúce mamičky dajte vedieť všetky tie, ktoré ste mali takéto problémy či sa vám podarilo otehotnieť alebo ak sa nepodarilo, tak vzniknuté príčiny zo zápalov v smere neplodnosti.
otehotnel niekto po chronických zápaloch?
..drahe vysetrenia..zlozita liecba (niekedy)..uzila som si svoje..ale fakt treba odrzat tu sex. absenciu.ziaden sex ani chraneny
anička, pijem 1 vrecúško = 1 šálky a dva krát za deň, tak ako som rozpísala.
panika, samozrejme že obaja sa ideme liečiť na chlamýdie. A vieš čo mi povedal dr? presviedčal ma, že muž sa nemusí liečiť, ale ja som nastojila na tom aby predpísal aj jemu antibiotikum...Tak čo na to povieš?
ahoj ma_bella, ja sa snažím tiež len 4 cykly a tiež mám strach s neplodnosti. Ja si moc namýšlam a dokonca som presvedčená o tom (nemám to ešte potvrdené) že mám nepriechodný vajíčkovod a myslím si že to s tých zápalov. Preto som založila túto tému, aby dal aj niekto iný vedieť či otehotnel alebo nie a ak nie tak prečo. Ja som si povedala, že nebudem rok čakať, chcem ísť na laparoskopiu a ak to nebude priechodné tak na umelé oplodnenie. Koľko máš rokov?
len k tym chlamydiam..pocas liecby (samozrejme u oboch partnerov) sa treba vyhnut sex. praktikam, ktore vedu k ejak..Inak sa budete liecit stale dokola
Tie množštvá / 2 x / znamenajú 2 dávky alebo dve šálky.
no ja mam tak isto vytoky. liecila som sa uz naozaj vselijak, nic nezabralo iba na nejaky cas sa mi vdy ulavilo. Otehotniet sa snazim uz dva mesiace. Bojim sa velmi ci moje vytoky nebudu mat nasledky na tehotenstvo a ci to nemoze sposobovat neplodnost. Zevraj az po roku skusania mozeme hovorit o neplodnosti, lenze ja uz dva mesiace kazde jedno pichnutie v bruchu vidim ako priznak tehotenstva a zacina mi to liezt na mozog, pripadam si neplodna aj ked je este skoro o takom niecom hovorit....to cakanie a neistota su najhorsie
Pijem obrovské kvantum čajov a to striedavo.
Každý deň:
- 2 x alechemilka
- 2 x ľubovník bodkovaný
- 2 x afroditin čaj (skladá sa zo zmesí byliniek)
- 1 x myší chvostík, materina dúška
k tomu som si kúpila Wobenzym a každú noc si dávam obklad na brucho. Daj si vyšetriť chlamýdie, ak máš stále problémy určite to máš z toho, začínam užívať antibiotiká, dúfam, že mi to prejde.
Prosím Ťa aké čaje piješ, lebo ja som na tom tak isto.