Profesorka ma ponižuje

Príspevok v téme: Profesorka ma ponižuje
Bibiana987

Dobrý deň, mám 15 a som prvý rok na strednej. Páči sa mi tam, všetko je super až na to, že profesorka ma takmer každú hodinu uráža, ponižuje alebo má narážky na moju osobu, mám pocit že na mne sedí...Naposledy som mala pocit, že zo mňa pred všetkými urobila nešikovnú kravu, čo neovláda základné činnosti(hodina je praktická),ktoré vie aj malé dieťa, napriek tomu, že som to vedela. Dosť ma to zobralo, dokonca som sa po hodine bola vyplakať a bojím sa ďalších hodín. Tá posledná ma dorazila na toľko, že už v profesorke asi nič dobré nevidím, čomu som sa predtým snažila a to je myslím zlé. Iní profesori so mnou nemajú žiaden problém. Nemám poňatia, prečo sa takto ku mne správa, nebola som drzá, vždy ju pozdravím, učím sa... Neviem čo mám s tým robiť a ak niečo áno, tak sa obávam že to bude len horšie...Viem, že by som si to možno nemala brať tak k srdcu, vykašlať sa na to, ale ja už naozaj nevládzem toto takmer každú hodinu znášať. Prosím, poraďte mi čo s tým...
Ďakujem

0vecka

skusala si jej vzpapulovat? napr ked zacne tak jej normalne povedat :"Robi Vam to aspon dobre sa takto do mna navazat?"

Alebo: "Pani profesorka mohla by som poprosit aby ste ma prestali urazat?"