Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyhorenosť

Príspevok v téme: Vyhorenosť
burnout

Prosím vás, viete poradiť niečo na vyhorenosť? Mám aj lieky od psychiatra, snažím sa robiť veci, ktoré ma bavia, alebo skôr kedysi bavili, lebo už ani v nich nenachádzam útechu. Neviem nájsť nič, čo by mi "dobilo baterky". Ťažko sa mi vstáva z postele a celý deň sa cítim ako omámený.
Som už zúfalý, všetko a všetci mi lezú na nervy. Neusmievam sa, ľudia sa ma pýtajú, že prečo som smutný, ale ja nie som smutný, som len akoby bez duše, akoby som umieral. Čistý zombie..

redka

je mnoho clankov v anglictine - preto som dala anglicky nazov... ale tu je jeden maly po slovensky aj ked nie je uplne najlepsi www.bratilicious.com

pisala som o D3 + K2 (nemusite hltat doplnky, mozete to mat aj z toho slnka ci stravy, ale neviem ci dosiahnete potrebne hladiny)... o tom napriklad tu vyzivujicitradice.cz

search.mercola.com

nedostatkom horcika trpi skoro kazdy clovek dnes... lebo zijeme stresujuci zivot a mnohi mame aj zle stravovacie navyky... magnezium je velmi potrebne pre mnohe reakcie v tele... tiez je o tom mnozstvo clankov odporucam napriklad stranku mercola.com

vyzivujicitradice.cz

search.mercola.com

o AFS search.mercola.com

Slobodna

Súhlasím s redkou. Mám niečo načítané o adrenal fatigue syndrome ale budem rada ak napíšeš o tom niečo viac. Súhlasím aj čo sa týka vitamínu D, najmä v jesennom a zimnom období, keď je slniečka málo. Poprípade ak by si vedela s akým vitamínom Déčko najlepšie kombinovať.

redka

Nadoblicky som chcela napisat a aj som napisala...precitaj si nieco o adrenal fatigue syndrome... A aj dospely ktory nie je zalezeny v kancli moze mat nedostatok vit D a to predovsetkum v zime... Ano sardinky z konzervy su celkom fajn zdroj, kazdy nech si vyberie ten svoj... Mam taky pocit, ze kazdy nazor, ktory je iny ako tvoj, tu zosmiesnis, resp. Pises so mnou ako s malym deckom, ktore nema sajnu o svete... Ja som tvoj nazor o tom ze potrebuje nejaky konicek zi zensku zpolocnost nezosmiesnila, pretoze aj tam je kus pravdy... Len niekto ma to vsetko a aj tak sa citi pod psa... Vtedy moze byt problem vo fyzickej rovine nie len v psychickej...

[zruseny35]

redka,ved D vitamín je slniečko(okrem toh v aj v obyčajnej konzervičke ryby,atd.).To by musel byt zalezený v kancli denno-denne.Nevrav že v tej tme "žije".D-vitamín sa dodáva skor babätkám,nie dospelým ludom...a oslabene nadobličky?(nie obličky si chcela napísať?)Nadobličky maju trošku inu funkciu a to je už na ochorenie a lekára,nie na "doplnok stravy "

redka

Lienka ja som o ziadnom recepte na stastie nepisala... Ale mnohi ludia maju deficit prave tychto prvkov a mnohym aj preto vznikaju taketo stavy... Nepisala som ze mu to poriesi cely zivot, ale mozno sa bude citit lepsie, menej vycerpany.... Pozri si symptomy nedostatku vit D a horcika... Ak je prepracovany, moze mat vycerpane nadoblicky a z toho potom tieto nalady....

kafe

pohyb, príroda, piť čistú vodu, jesť viac surového ovocia a zeleniny, modliť sa :D alebo meditovať, ísť niekde, kde v tichu a pokoji budeš len pozerať na stromy, dýchať a cítiť vietor na tvári (nerozmýšľať, vyprázdniť si hlavu)... niečo drastickejšie čo by ťa mohlo prebrať (a nabije ťa to určite aspoň na 5 minút:D) - studená sprcha, či kúpeľ v potoku.

[zruseny35]

redka...to snad nemyslíš vážne.Na šťastie už vynasli liek? Keby ano,neeexistovala by predsa depresia a mnohí by k psychiatrovi doslova utekali-sposobilo by to "davovu psychozu " :D
burnaut...problem treba riešiť,nie si dávať "náplasť" na rany .Najdi si priatelku-ako inak priamejšie ti to ešte napísať? (sexuálnu partnerku? koníček čo ťa bude brať? -ako nahrada za lasku ak si sklamany)