Psychicke tyranie zeny

Príspevok v téme: Psychicke tyranie zeny
Martina.

Mam priatela vyse dvoch rokov je medzi nami devetrocny rozdiel a v poslednej dobe sa to uz vystupnovalo tak ze proste stale je na mna doslova urazeny zazera pomne,nervaci a toto robi aj ked sme niekde na verejnosti,par krat ked sme sa pohadali a chcela som ist od neho domov tak ma vobec nepustil stale do mna sacal a pod. Ked sa trapim kvoli tomu ako sa ku mne sprava a placem tak ma len vysmeje ze co zase revem,proste poviem mu nech sa porozpravame o tom a on mi vzdy len odpovie ze keby mam rozum tak sa aj povyprava. Dobre aj na monej strane je chyba ked ho casto klamem pretoze nechcem aby zase po mne ziapal a urazal ma. Zakazuje mi priatelky a casto aj rodinu... To ze ma ma rad alebo ze ma miluje mi ani niako neprejavi ale ked mam sviatok dostanem nieco. Ked chce sex tak ma uz velmi miluje a je mily a ked je potom alebo to odmietnem je zase taky isty ignorant ako predtym. Co mam robit? Mam sa snim rozist, alebo to prebrat? Vazne som uz nestastna.

obličkaa

Nohy na plecia - preč od neho. Zrejme bývate spolu. Ty u neho alebo on u teba? Aj to je dôležitá informácia na objektívne posúdenie. V každom prípade sa javí ako frustrovaný,zakomplexovaný tyran

[zruseny35]

Martinka,keby ťa lubil,nebude ťa sácať, ani manipulovať na sex.Zakaz rodiny a kamaratok?-prepáč ale nemám slov.
Tvoja otázka nemá mať otáznik na konci.
Co chceš s ním "prebrať"?