Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Seriozne zoznamenie

Príspevok v téme: Seriozne zoznamenie
Sagron69

Uz som dnes reagoval v jednej teme na to o com chcem napisat. Som rozvedeny, mam 45 rokov, "stale" pracujem a tak mi neostavaju prilezitosti na zoznamenie s nejakou spriaznenou dusou. Takou s ktorou si mozem pokecat, mozno zajst na kavu, zasmiat sa, zabavit s tajnym zelanim ze z toho bude nieco viac. Teda nie flirt, alebo sex na jednu noc, proste partnerku. Som osamely a vecery su strasne tazke, prazdne a bezvyznamne. Hladam, hladam ale neviem kde. Rozne zoznamovacie portaly chcu len vytiahnut peniaze a nic neponukaju. Mozno len falosne sny, falosnu nadej a pocit ze este niekoho mozem najst. Preto pisem o svojom "probleme" sem, dufam ze tu najdem odpoved u ludi s podobnym osudom. Ci znova len falosna nadej?

anjelik *

Nehrám sa na nič. Zaujalo ma len tvoje videnie ľudských vzťahov ako trhové. A asi podráždilo niečo vo mne, čo by som nazvala *tolerancia*. Kde podľa teba úspech majú zaručení len tí zdatní jedinci. A tí, čo zdatní a priebojní nie sú, nuž majú, ako vravíš ty, smolu. Ale možno aj šancu zmeniť sa k lepšiemu. Ale to už je kategória ľubozvučných rečí. :o)

Rocketman

anjelik - Napisala si klasicke lubozvucne reci co sa sice pekne citaju, ale to je tak vsetko.
Ano, zoznamovanie je TRH. Dalej je to uz vztah, ktory sa buduje medzi dvoma ludmi. Nesikovni a neatraktivni ludia to maju jednoducho tazke po tejto stranke, preto su vacsinou sami a nevedia nikoho najst. A preto fnukaju.

Ci nebodaj ty, si hned mala zaujem o prveho chlapa, ktory ta oslovil? Tiez si si vyberala niekoho kto sa ti pacil, kto ta zaujal, kto ta pritahoval. A tomu sa jednoducho hovori TRH. Rovnako si vybral aj ten co chcel teba. Tak neviem naco sa tu hras :-D

anjelik *

Rocketman, ak zoznamovanie je trh, je potom podľa teba vzťah obchodná zmluva? Medzi dvoma kusmi mäsa, ktoré si navzájom zdeklarujú, že tvoja vagína patrí mne a môj penis tebe? :o) Že spolu vytvoríme a žena následne zabezpečí jeden alebo dva *vrhy* a tie po nás zdedia majetok? A naše skvelé ideály? :o))
Ale čo všetky tie nefotogenické socky, tí zúfalí, bezradní a sklamaní? Tam už je lepšie, nech sa to nemnoží ďalej? :o)
Vieš, darmo bude niekto predstierať, že je niekým, keď ním nie je. Pravda sa skôr, či neskôr objaví a potom sa zase tu objaví téma, že milujeme sa, ale..
Pravdu máš v tom, že zmena začína zmenou u dotyčného, ale podľa mňa najmä v tom, že si uvedomí, že šťastie nie je odvislé od toho, či si vo vzťahu, ale od toho, že si sám sebe tou najlepšou spoločnosťou a práve to následne ponúkneš aj okoliu. Že je to viac ako ťažké, je jasné. Ale práve to je krokom k lepším pocitom a preč od sklamania. :o)

Rocketman

pspspsp - A cudujes sa? Ked som videl na zoznamkach niektore fotky, tak som sa akurat tak rehotal. Chlapi v teplakoch odfoteni doma v obyvacke a v pozadi stary nabytok :-D Chlap odfoteny niekde pred panelakom v strnulom postoji. Pripadne fotka z obcianskeho preukazu. A ked chce vypadat akoze lepsie, tak si da fotky z nejakej oslavy tety Jolany, kde je v saku (sice sako je na nom zavesene, lebo je po starsom bratovi a je vidiet, ze ten v saku casto nechodi)... CELE ZLE !!!

Asi si dalsi co si nevie uvedomit, ze zoznamovanie je jednoducho TRH. Chces nieco ziskat? Musis automaticky nieco ponuknut. Ale ked sa odprezentujes na fotkach ako troska, tak ta ma kazda na haku.

pspspsp

Internetove zoznamky su v dnesnej dobe uz dost nanic, teda pokial nie ste dostatocne fotogenicky, s dobrym oblecenim a stylom a zachyteny kdesi na dovolenkovej destinacii aby bolo vidno ze mate peniaze a uzivate si. To je prakticky jedine co tam dnesne zeny sleduju a na zaklade fotiek sa vsetko filtruje velmi rychlo a lahko, ako kusy dobytku na vystave.
Uspech na zoznamke = mat "luxusne" fotky

Slobodna

Sa mi páči ako ho tu všetky žienky ľutujú :) a pritom asi ani jednu z vás nenapadlo, že si za to môže napr. aj sám?

[zruseny35]

Sagron...je rozdiel "byť sklamany" a "zranený".Ten prvý nikoho už nechce-jedno či si to prizná..a druhemu bolo iba naubližovane naozaj (nieje urazený,ješitny)-tomu treba tú lasku ako vodu na pušti.

Rocketman

Natalia - Evidentne si nic nepochopila. Jasne, "lahko sa radi tomu kto nie je sam alebo nic podobne nezazil". Klasicke ufnukane reci v style "NEDA SA, NEJDE TO". Predstav si, ze kazdy to zazil. Ale su ludia co s tym nieco urobili a zamakali na sebe. A su ludia, co s tym neurobia nic, ale utapaju sa dalej a myslia si, ze ich vysnivany partner sa niekde zjavi len tak z neba a bude ich lubit, takych aki su...
Ale takto je to vo vsetko v zivote. Nie len pri hladani partnera.

nathalia09

no poviem pravdu,je to ťažké,ale ako možem mať dobrú energiu,ked som sklamaná,a už neverím nikomu,ako sa mám usmievať,ked mi je ťažko,a mám spomienky na pekné chvíle,ale nič iné.je to minulosť.chcem zabudnúť,ale aj to je ťažké.Niekto ak sa vydá,alebo ožení,verí že je to na celý život,aj ked..............dnešná doba a ľudia sú zlí,česť výnimkám.
tiež chodím do roboty,a hned domov,a čo tam ma čaká nič,ako už tu bolo spomenuté.človel by nemal byť sám,roky utekajú,ale čo narobíme.:(
každý verí,že raz si nájde niekoho,kto mu bude rozumieť,alebo že raz stretne človeka,ktorý má podobný osud.je to ťažké,a poviem,že lahko sa radí tomu,kto nie je sám,a kto nič také nezažil.