no mam taku situaciu \\\\\\\" som vydata , . dost atraktivna . ale som zvlastny clovek ... na to ako vyzeram .som dost zdrzanliva ,slusna ,konzerva .. uprimna .. mala som za svoj zivot 3 dlhodobe vztahy ktory prvy zacal od 17 .. nikdy som nesla na jednu noc ,nie som zlatokopka ,hnusia sa mi dnesne baby ake maju priority ... pridem si vyhynuty druh ! :) no dva roky som zabuchnuta do mladsieho chalana o 5 rokov ... pritahuje ma strasne zivocisne , boli sem nejaku dobu v kontakte ako kolegovia .. ale nedala som nic znat, on mal frajerku a ja manzela- potom odisiel , je neprecitatelny a to ma aj pritahovalo , je namam rada chlapov co sa tvaria slizunsky .a machruju .a idu hned na vec maju slizke reci a mysla si ze ma dostanu do postele... on sa netvaril ze je zo mna puf .. nikdy som ani nevycitila jeho naklonnost .ked som prinom niekedy stala tak som myslela ze sa vnutri rozletim tak som po nom tuzila .. ale tvarila som sa ze nic :) ... potom odisiel ... ostali sme kamosmi ... na soc.sieti mi sem tam napisal .. teraz uz ani neviem kto komu prvy ...ale nechcela som ho stratit z zohladu ,a ani mu vypisovat kazdy den ,tvarila som sa kamosky .. vsetko som v sebe drzala , a drzim .. potom mi aj sem tam poslal pusinku ,srdiecko ,vyzneva to tak debilne pateticky ,gycovo :D ..ako to pisem .. raz sme sa isli prejst ,uplne kamaratsky ,nic ja muzikant :D --- sem tam napise posle pusu do spravy... ale bud na jeden druheho hrame ze nic ,,alebo neviem ,dnes bol zamnou v praci ,lebo mi to slubil .. dal mi pusu na moje pery ... uplne som z toho cely den vznasam .. ale zasa sme sa bavil ,len o tom ako sa mame ... a proste ,za 7 rokov manzelstva som po nikom tak zivocisne netuzila, manzel ma uz nepritahuje ... ale mame dieta .. tak sa tvarim ze vsetko ok ...... sniva sa mi o nom ... neviem co mam robit ,,, chcela by som mu to povedat ,ale kedysi povedal ze ma rad ked baby dobija ,takze som mu nepovedala nic ... a ani asi ani na to nezoberem odvahu , a tak neviem co mam robit ... dva roky to v sebe dusim ...
Platonicka laska
kami, to rozhodnutie, ci sa do toho pustis, je len na tebe. tu ti ale nikto nepovie, ci je dotycny do teba paf alebo nie. posielanie srdiecok mi skor pride ako namotavanie nez preukazanie skutocnych citov. a okrem toho si nic konkretne neuviedla, ako sa k tebe chova, takze tazko povedat. vsimaj si unho aj neverbalnu komunikacia, ta mnohokrat napovie viac nez slova. a pripadne daj vedie, ako sa to vyvija :)
je tu vela negat ,odpovedi ,to ma mrzi .. ako keby v dnesnej dobe nikto dospely nevedel byt zalubeny ,.. vsade sami sex na jednu ,noc ,vychcane zenske ktorym sa jedna len o peniaze ... a odsudzovanie za to ,ze som vydata a mam si hladiet manzela ... tento svet je naozaj uz len o krutej realite .. kde sa na zalubeneho cloveka pozera ako na debila !
Ja vidím len samé argumenty proti
1) Za chyby sa platí, no žiaľ často za ne platia tí, ktorí ich nezavinili, tak aby to v tomto prípade nebol Váš potomok. Ak k manželovi už nič necítite, skúste sa na to celé pozrieť takto.
2) Zamilovanosť vyprchá a čo potom? Na začiatku je vždy všetko krásne a úžasné...a potom?
3) Zažil som prestup zo vzťah do vzťahu (aj keď to nemôžem porovnávať s Vami ja som bol slobodný) a nedopadlo to dobre, preto každému odporúčam ak chce niečo začať, nech najprv ukončí to prvé, vysporiada sa s tým, a potom nech sa začne zaoberať niekým iným. Ak opustíte niekoho kvôli niekomu, tak ja osobne to vidím ten nový vzťah veľmi biedne.
A ty si myslis, ze nemas pravo na lasku alebo co? Normalne mu naznac, ze mas o neho zaujem, mozete spolu chodit aspon tajne a uzit si spolu, co je na tom preboha zle? Vobec nikomu tym neublizis, len sebe dovolis aspon na chvilu zas naplno zit. Budes si to cely zivot vycitat, ze si to nevyskusala. A zbytocne sa radis tu s nejakymi cudzimi ludmi, riad sa tym co TY citis, to je jedina dolezita vec.
chces ho silou mocou len pretop ze nevies na nocm si..ze sa chova zahadne.. keby to na teba vybali by si ho uz nechcela..
trosku smutne,suhlasim s liberta.. potom placte ze nemate vztahy.. radsej sa s muzom snaz udrzat vztah,ved ked ste sa lubili to sa neda len tak odlubit a snazte sa dvaja.. nie hladiet po druhych.. co by si ziskala keby sa s nim zapleties.. vyspala by si sa s nim,par x by ste sa stretli a tym to hasne.. o 5 rokov mladsi chlap sinebude vesat na krk rozvedenu starsiu zenu s deckom.. zeny ved majte rozum
ja mam 32 on ma 27.. mojho muza som lubila ,bol pre mna jediny .. ale ked sa ku mne vela krat zachoval ako sa milujuci muzi nechovaju .tak som voci nemu zatrpkla, maleho lubi ,maju pekny vztah ,tak ma tu prosim neśudte !! ja sa trapim ,a hlavne koli tomu ze som citlivka a moc dobra .. vyhcane zenske to maju v zivote lahsie !
mna by tiez zaujimalo preco si si vzala za muza niekoho koho nemilujes? Bolo v tom neplanovane tehotenstvo? Ale to je jedno.
mam jednu otazku. Kolko mas rokov ze ta dokaze opantat jeden bozk na usta od mladsieho muza?
ja nepotrebujem aby ste tu riesli mojho ,muza .. o nom nic neviete ,aky je .ja mam na to svoje dovody preco sa takto chovam ..kazda zena ma svoje trapenia s muzmi ! :)
Zabudni nanho a pusti ho z hlavy. Zakazane ovocia najviac chuti. Si vydata zena s dietatom a opantal ta neviazany chalan ktory je este od teba o 5 rokov mladsi. Manzela si sa uz nasytila a teraz chces niekoho koho vies, ze nemozes mat. Z takeho uletu nemusis vyjst bez ran. Manzel ti nato pride, mozno sa s tebou rozvedie, ten mlady si s tebou uzije a pojde dalej a ty zostanes sama aj s dietatom na krku. Nakoniec nebudes mat ani jedneho. Odporucam dat si studenu sprchu vzdy ked pridu na teba taketo chutky.
ps: nejako skoro ta prestal manzel pritahovat. 7 rokov manzelstva nieje 15 rokov.. :/
pozor ja ta neodsudzujem ak si tou poznamkou myslela mna. ja nepotrebujem nikoho odsudzovat :-) nemam patent na moralku. ja som len ponukol iny pohlad na vec, poukazal na veci ktore sa tiez mozu stat a ktore ti mozno hned nenapadli lebo si zalubena a zaroven som chcel vediet ako vlastne sa stavias k problemu s tvojim manzelom. respektive ako uvazujes :-)