Partner si ma neváži

Príspevok v téme: Partner si ma neváži
PUNiKa161

Moj priatel zije v dobe kamennej - je toho nazoru, ze domace prace ma robit len zena (aj ked takisto pracujem 8 hodin denne). Ja upratujem, ale hned na druhy den je byt v rovnakom stave ako predtym, on po sebe nie je schopny ani zatvorit skrinku...Nici ma to, je to bludny kruh. Navyse ma stale uraza, hovori ze som leniva, neschopna, nanichodna...Nevazi so toho co robim, ani mna samotnu. Ked sa pohadame, tvari sa, ze mu to je jedno, vraj nech sa zbalim a odidem, lenze ja to nikdy nedokazem. Ste niekto v podobnej situacii? Ako to riesite? Ja uz neviem ako dalej....ci sa rozist alebo dufat ze sa nieco zmeni... poradte prosim

Maoam

problem nie je on, problem si ty - ak zmenis svoj problem, odides hned, ako na to prides

ci uz k rodicom, alebo pojdes s niekym do podnajmu, je X inzeratov, vzdy lepsie ako toto tu

na to musis prist sama

Marselo

A chceš radšej zahodiť zbytok svojho života s niekým s kým nie si šťastná zato, že si si zvykla na to ako sa správa ? Veľa žien je ako ty, že sa necháva vo vzťahu utlačovať čo sa pomaly iba stupňuje ale nechcú odísť lebo sa boja, že si lepšie nenájdu a to je chyba. Ked si seba trochu vážiš a chceš mať v budúcnosti šťastný život a deti čo nebudú trpieť správaním rodičov tak odíď určite čaká na teba niekto kto si ťa bude vážiť a bude sa k tebe správať ako k rovnocennej osobe.

winki

Tych 7 rokov si zahodila v momente ako si prvy krat od neho neodisla. A cim dlhsie budes v tomto vztahu tym stratis a znicis si viac rokov zivota. Ale nato musis prist sama.

PUNiKa161

nechcem tak zit cely zivot...ale je to naozaj tazke, sme spolu uz skoro 7 rokov. uz som si asi na zivot s nim zvykla a je mi tazko si predstavit, ze sa mam zas vratit k rodicom, vlastne byvanie by som neutiahla..a u rodicov to tiez nie je bohvieco. uz velakrat som sa zacala balit, ze odidem, ale vzdy som si to rozmyslela, necitim sa na to dost silna a vzdy zacnem uvazovat, ci je to spravne rozhodnutie, ze tym zahodim skoro 7 rokov zivota

WTF

Nezmeni sa to k lepsiemu, len k horsiemu... A to este ani nie ste manzelia a uz teraz sa sprava otrasne, nevazi si ta, podcenuje ta, uraza.. Na co cakas? Ja viem ze rozchod je tazky, ale chces takto zit cely zivot???