Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anketa - kde ste sa zoznámili?

Monikka29

Ja žasnem ako ste sa tu niektorí dokázali zoznámiť so svojím partnermi.
pri kupovaní lístka na kúpalisko?
pri mraziarenských boxoch v Tescu?
v saune?
na ulici?
Kde ešte nenapíšete? A ja chodím po ulici a jedine kto má vie osloviť sú tí spomínaní jehovisti a bezdomovci či paničky robiace zbierky pro choré deti alebo mladí ušiaci predávajúci niečo výhodne. A v Tescu? Ako chodím do nákupných centier a tiež je tam každý zaujatí nakupovaním a nie zoznamovaním sa. Každý len pobehuje pomedzi pulty a nič viac. A chodiť na kupčo, na podujatia sa neoplatí lebo vždy tam stretávam len samé páry alebo skupinky párov plus decká a dochôdcov. Do knižnici som tiež kedysi chodila a ako tu ktosi písal tak buď samé študentky alebo pár chlapec+dievča ale chalanov tam človek stretne len málokedy. Takže ja som sa už tiež zmierila že asi nikdy. A to povestné že nehľadaj ono si ťa samo nájde keď to budeš najmenej čakať je taká istá haluz ako keby som v dnešnej dobe povedala že nehľadaj si prácu sama si ťa nájde. Nenájde si ťa ani práca ani frajer. Či sa človek snaží alebo nie, vždy je to to isté. Ak človek nevyzerá ako dievčatá z upravovaných fotiek z internetu tak medzi dnešnymi mužmi nemá šancu. Buď musí byť veľmi pekná alebo veľmi z bohatej rodiny aby sa niekto naňu nalepil.
Ahojte singlisti, som jedna z vás :-D

iaanko

Milvoky koľko máš rokov? Len tak pre zaujímavosť. Dievča co vyzerá k svetu a má stará sa o seba a ma v hlave, to fakt máš zrejme iba smolu na chalanov. Ja som sa pár aj vo fitku pokúsil osloviť, ale tie baby akoby múr stavali už len ako sa tvárili, proste bolo vidieť, že nechcú byť obťažované... Hádam aj ty takto nepôsobíš hoci možno podvedome...

Inak ja som sa poväčšinou spoznal v školskej jedálni, v autobuse, cez nejakú študentskú párty, aj v bare, pri nakupovaní lístka na mestské kúpalisko :) Štatisticky najlepšie sa ukázali ženy, čo som mal možnosť stretnúť mimo klubov/party, kde sa nikto na nič nehral, ale pekne v civile :)

DontWorry

Ja sa inak kus divim zenam ze muzi tak 190-195 cm su pre ne nepritalivi. Mala som takeho jedneho a nemozem povedat ze by mi to robilo problem, bezne aj take vysoke typy vidim
A naopak 175 cm tiez nie je hrozostrasne. Dokonca poznam jedneho co je o jeden cm nizsi odomna a je pritazlivy uz len tym ako pôsobi...

[zruseny36]

Na vys. intráku.

Výška u mužov by nemala byť až taký problém, pokiaľ nezastrašujú :) Môj švagor má 190 cm, jeho manželka (moja sestrička) cca 160 cm.

DontWorry

My cez spolocnych znamych, pokukovali sme po sebe, ja som sa pacila jemu vdaka usmevu on mne ze bol taky insi ako zvysok chalanov, zaujimavy typ ale v tom case som mala partnera a on tiez riesil svoj sukromny zivot. Prehodili sme spolu dokopy tri vety a aj to ma on podpichol a viac sme neriesili. A jeden den som bola v spravny cas na spravnom mieste a stretli sme sa v meste, on isiel dakde aj ja tak sme sa usmiali pozdravili...ani by mi vo sne nenapadlo ale on si ma vyhladal a nadviazal kontakt! Doteraz sme spolu a ja som stastna ze sa osud takto pekne s nami zahral. Niekedy fakt plati ze pride to co najmenej cakas lebo ja som nic necakala, bol to den ako kazdy iny :)

Cariboo

Ako pisete milvoky a hodokvas. Kto je neaktraktivny, tichy, nevyrazny ako osoba ma smolu lebo nema cim zaujat na prvy, druhy pohlad. Moze chodit aj na koncerty,lyzovacky stanovacky, ale ludia ju/jeho prehliadnu Casto na vylety chodia uz poparikovany a kto je sam, tak tiez je vacsinou zadany ale polovicku ma doma.
Potom su typy co tiez vyzeraju tak bezne(myslim vzhlad) ale nieco v nich je pritazlive, a to su presne ti, ktori sa zoznamia aj pri mrazenych rybach. Hlavne pusa im ide dobre a vedia byt komunikativni, cize co im chyba v krase nahradia sarmom.

Vyskou to urcite nebude, aspon u zien, pokial to nie je extremne.ale u chlapov viem ze privelky moze nahanat strach a nizky ma komplexy :(

Lepsie slovo nato ako smola neviem pouzit.

MIRO MIRI

milvoky - To ja mam taky problem tiez.Mam 193 cm a to sa ma uz zeny boja.A problem je najst taku vysoku zenu ako si ty

MIRO MIRI

Mam ten isty problem.Ludia sa zoznamiju pri mrazenych rybach v Tescu a ja sa nezoznamim ani len v klube :D Nie ze by som nechcel.A aj ked sa zoznamim tak mam pocit ze danu sobu len otravujem :D