Sen - zuby - drolenie - vypadavanie co to znamena?

Príspevok v téme: Sen - zuby - drolenie - vypadavanie co to znamena?
sennnn

AHOJte, vacsinou to neriesim, ale dnes som uplne zhrozena zo sna co sa mi snival. Neviem ci existuje nejaky vyklad sna realne alebo to je len nejaky zhluk mozgovych impulzov, alebo ako to funguje ale obsahovo sa mi snivalo, ze som chytila do sanky krc a zrazu sa mi zacali doslova drolit zuby a ja som si chytila ten \"droll\" do dlane, potom sa mi krc uvolnil a vypadli mi dva velke zuby zadne. Potom ma zas chytil krc a zas sa zacali drolit dve predne dvojky. To bolo fakt hnusne a bola som nervozna v celom sne a nepokojna rano po zobudeni. Musela som to aspon takto niekomu povedat. A v sne som mala okolo seba naozaj mojich najblizsich- moze to byt signal niecoho? dakujem za kazdu odpoved : )

Noelani

Zuby biele Je na čase, aby si väčšmi dbal na svoje zdravie.
Zuby falošné Rád predstieraš úprimnosť a priateľstvo.
Zuby štrbavé Nehľadaj lekára vtedy, keď ťa už hrobár obchádza.
Zuby zlaté Pred chudákmi sa nechváľ svojím bohatstvom.
Zuby čistiť Veľa práce kvôli iným.
Zuby plombovať si nechať Tvoje záležitosti sa priaznivo vybavia.
Zuby nové dostať Rozveselí ťa príjemný list.
Zuby vytrhnúť si nechať Stráň sa zákerných ľudí.
Zuby ak ti vypadli Dozvieš sa, že niekto zomrel.

Noelani

Majú buď erotický význam alebo význam v zmysle prežitia (spracovania potravy). Symbolika vychádza z toho, že penis vniká podobne do vagíny ako zuby do potravy. Predstavujú teda našu sexuálnu silu, životaschopnosť, atraktivitu a s tým spojenú sebadôveru. V astrológii majú k tomuto symbolu blízko znamenia Barana a Leva a ich vládcovia Slnko a Mars. Bolesti alebo vypádanie zubov vo sne odkazujú na problém potencie, životaschopnosti a sebadôvery. Ich strata značí stratu životnej energie. Ide o symbol frustrácie. Zlomený zub značí ochromenie sebavedomia, prípadne pohlavného života. Čistenie zubov vo sne môže znamenať túžbu očistiť sa od nižších pudov. Silné, zdravé a žiariace zuby takmer vždy predstavujú nadvládu morálnej čistoty nad nižšími pudmi a túžbami, prípadne schopnosť presadzovania sa. Byť na prehliadke u zubára znamená, že niečo, či niekto nás tlačí, či upozorňuje, aby sme riešili svoje sexuálne vzťahy, sebadôveru alebo schopnosť sa samostatne uživiť.

DeX

Tak ako napisala lienocka, moze ist o nejake dolezite rozhodnutie, alebo stratu kontroly, nejaka zmena alebo aj strach zo starnutia

[zruseny35]

Zuby znamenaju "rozhodnutia v živote"..
Možno si mas davať pozor,aby si niečo "nedomrvila" v ramci svojich blížnych