Dar alebo prekliatie?

Príspevok v téme: Dar alebo prekliatie?
Natalie

Chcela by som vedieť či je niekto na tom podobne ako ja. Viem vycítiť z ľudí dobro alebo zlo alebo či mi klamú, proste poviem že sa niečo stane a ono sa to časom stane alebo niekoho upozorním aby si dával na daného človeka pozor a vždy sa z toho človeka vykluje nejaká mrcha. Mala som skoro tri roky chalan...vždy som vedela kde je alebo kde bol podla správania, vedela som ked ma prestal milovať a vedela som ked sa do niekoho iného zalúbil a priznal sa mi až po pár mesiacoch ..vedela som ked s niekym bol..aj teraz uz spolu nekomunikujeme 2 týždne ale viem že práve teraz je s tou babou úplne to cítim.

manzel567

Natalie - toto iste ma v sebe moja manzelka. Ja sa mozem pretvarovat ako chcem, vzdy presne vie ako sa veci maju, ci ma nieco boli alebo ci som nieco nevyviedol. Povedala, ze ked ma prvykrat zbadala, hned vedela, ze budem jej manzel. Je to super vec takato intuicia, staci sa s tym naucit robit. Ak by si s niecim podnikala, budes mega uspesna. Ludia ti budu doslova zobat z ruky, len to nesmies zneuzit. Pracuj na tom nielen vo vztahu, ale aj v inych veciach.