Stretavanie s opacnym pohlavim vo vztahu?

Príspevok v téme: Stretavanie s opacnym pohlavim vo vztahu?
lienocka2808

Zdravicko, chcem sa opytat na vas nazor, kedze s priatelom sa o tom rozpravame a mame na tuto temu odlisne nazory. Jedna sa o stretavanie s kamaratkami a byvalymi priatelkami nie casto priklad 1-2x za rok. Kedze nechcem svojho priatela obmedzovat tak som mu povedala, ze problem mi to nerobi s par kamaratkami ma uz zoznamil. Co mi ale problem robi, ze by sa s nimi stretaval vo vecernych a nocnych hodinach co som povedala, ze by mi dost vadilo. Na to mi argumentoval, ze mu nedoverujem a podobne, ze su to jeho kamaratky,co spoznal davno predomnou. Sme spolu 3 roky, inak vsetko ok. Aky mate na to nazor? je to ok alebo to uz nie je ok? Priatel je velmi spolocensky clovek, a nerada by som ho obmedzovala, na druhej strane nechcem aby to presiahlo nejaku vhodnu hranicu.

doubledog

nehovorim o nejakých obedoch
to nie je kamaratstvo, to je skor udrziavanie spolocenskych kontaktov

kamarat je niekto, s kym travis volny cas, chodis po veceroch do krcmy ci baru, alebo sportujes, alebo proste nieco take, pretoze si s nim mas co povedat a ste si do istej miery blizki.

liberta25

ak tie zeny poznas a videla si, ako sa tvoj priatel k nim sprava a naopak a vidis, ze je tam vsetko v poriadku, tak ta to nemusi trapit. skor by som taky vecer na tvojom mieste potom vyuzila na zabavu s kamaratmi. vsak ked moze on, mozes aj ty. by si sama videla, kto by s tym prvy sekol..

lienocka2808

No to si nemyslim doubledog. Aj ja mam dost kamaratov muzov, a nie su teply ani divny, maju normalne zeny. Skor mi ide o to stretavanie v nocnych hodinach, ze to nie je ok. Ak ides napr. s kamaratkou na obed, alebo sa stretnete podvecer ok, ale nie v noci, alebo na diskoteke, to mi vadi, preto chcem vediet nazory viacerych ludi na toto.

lienocka2808

Skor som myslela, ze je to o kompromise. Poznam x zien, ktorym by vadilo len to, ze by niekam s nejakou inou zenou siel.Tak si myslim, ze kompromis, ze by s kamoskou siel sadnut napr. piatok/sobodu od 17/18tej napr. do 22/max23 hod. sa mi zda fair. A uprimne sa mi zda byt dlhsie so zenou vonku uz divne. Ved ked nema postranne umysly a chce kamosku vidiet ako sa ma, tak by nemal byt problem nie?

kafe

pozri, ráno a poobede sa s nimi asi nebude stretávať, keďže pracuje a sobotu si radšej pospí, akoby mal 6:30 naklusať na priateľské stretnutie. A vidí sa s nimi RAZ za ROK, neviem, mne to príde normálne.
Ináč, koľko má tých kamarátok? Pri 20tich to sú skoro 2 stretnutia za mesiac, taká častá frekvencia by mne osobne vadila viac. Pokiaľ je kámošiek zo päť, pohoda, kľudne nech si spoločensky šantí koľko chce.