Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Detox proti akné zvnútra

Príspevok v téme: Detox proti akné zvnútra
Noro

Prosím o radu ktorú poznáte na detox o akné zvnútra čítal som mnoho teórii o tom ako treba liečiť akné zvnútra tvoria sa mi podkožné vyrážky čo značí liečba od vnútra .. myslím že niečo čo sa týka trávenia .. rád by som to skúsil napríklad zmesov byliniek alebo nejakým zázračným prírodným elixírom mnohí píšu o javorovom sirupe a citrónovej šťave viete o niečom aj vy ? cítim že som zahlienený preglgujem hlieny stále. ĎAKUJEM:)

[zruseny35]

Ahoj .
Zahlienenie sposobuje pitie mlieka a mliečnych výrobkov.Skus ich zameniť za kozie alebo ryžove či sojove a za ovčie produkty.
Dalsie čo možeš zmeniť je piť správne-nemineralizovanu vodu 1,5l na den a dať si toho 1000mg šumáča- c-vitaminu.To nieje liečba,to su zaklady :) Plus nalačno je potrebne vzdy si dat teplu tekutinu(nie kavu)-niektorý ludia si namýšlaju že su ešte aj "zachrípnutý" .
Trávenie ti upraví Aloe (ten na pitie,) ale aj zelene potraviny.

redka

pomoze vyradenie vsetkeho so obsahuje muku, cukor, a mozno aj mliecne vyrobky.. apson na nejaky cas... jest vela zeleniny, trosku ovocia, kvalitne masko... zdrave tuky.... skus to na nejaky cas... na mesiac aspon a uvidis ci sa nieco pohlo....