Ahoj,
som dievča a mám 17. Nemám žiadnych kamarátov a chcela by som sa s niekym porozprávať, chcela by som niekoho, komu sa môže vyrozprávať. Je mi smutno samej. Mám priateľa, ale s ním sa nedá. Veľmi mu ubližujem, aj keď nie naschvál (veľmi nadlho je to vysvetľovať). Chcela by som si s niekým pokecať.
Hľadám kamarátku
"Najviac ublizujeme tym ktorych milujeme. Funguje to aj naopak." -Palahniuk
MMka77.. ahoj, často chodím do ZV,hlavne cez prázdniny a cez sviatky.ak chceš, ozvi sa: nikolka412@centrum.sk
baby a nie ste niektora z bb,zv? mne posledne mesiace tiez chyba kamaratka, ale s ktorou by som sa mohla aj osobne stretnut a tak pokecat :) vsetky kamosky su daleko na skolach a ja som tu zostala akosi sama, sice mam priatela, ale s nim je to ine. Mam 20r, tak ak niektora chcete, ozvite sa, budem rada :)
Ahojte. Raz tu mal niekto taký dobrý nápad založiť stránku pre osamelých alebo ktorý si ťažko hladajú niekoho na písmenkovanie. Priateľstvo je ťažká vec zohnať niekoho na koho sa môžeš spolahnúť alebo sa hocikedy obrátiť je ťažké. Ja sa o to pokúšam už vyše 40 rokov a bezúspešne. Takže prajem dobré nervy a nezúfaj nádej zomiera posledná máš život pred sebou je to beh na dlhé trate
do hľadania zadaj:
EFT metoda
sem sa pozri a hľadaj aj okolo :
www.youtube.com?
v=OTOkTVDB0kQ
miticka11@gmail.com budem rada ked napises :)
Mozem napisat maily,date mi kontakt na seba? :)
Ahoj, môžeš napísať mne.. nikolka412@centrum.sk. Mám 16 :)