je to mozne?

aurore.v

Nie som navyknuta na obrovske city co ku mne prechovava, doteraz som mala len samolubych muzov ktorych nemrzelo dat kopacky svojej kocke. Teraz je to naopak, mam pocit ze nikdy tak velmi zalubeny nebol ako teraz do mna. njerada ranim takeho cloveka

janka

mne sa stalo to iste. a nakoniec sme sa po roku dali opet dokopy :) takze nema to zmysel ak po vcase zistis ze ho stale lubis...nieje problem :P

aurore.v

dakujem za rady. tak moc mu nechcem ublizit!!!! ake je najjednoduchsie zacat si vztah, ake najbolestivejsie je ukoncit ho. On je tak mily, dobry, sexi, ma vsetko co ma mat dobry partner. a ja k nemu necitim to co on ku mne. Je to mozno tym ze som typ ktory sa nerad citovo viaze, on naopak. nepotrebujem familiarsky vztah, navstevy a kazdodenne stretavania. to ma najviac vo vztahu zmlenilo. nechcem sa viazat.

shakt

Premysli si to v sebe...co citis,ked sa ti pozrie do oci?ked sa na teba usmeje?ked sa ta dotyka???
ak prides na to,ze nic,zachovaj sa voci nemu ferovo a vsetko mu narovinu povedz,samozrejme jemne,ale pravdu-zasluzi si ju!