Dobrý deň,chcem sa spýtať ... keď večeriam,obedujem,raňajkujem vždicky sa mi trasie celá pravá ruka ... nie moc ale ked robím pohyb rukou ako keby krúžím tak sa mi zatrasie na sekundu a potom zostane v pohode...myslím zápestie ked točím tak sa mi trasie .. a bolí ma lakeť všimol som si to už týždeň a neviem to ovládat ani sa toho zbavit je to z psychiky ? alebo aký to može mať na mňa dopad ? ďakujem veľmi pekne za odpovede...
Je to z psychiky?
Ja som probemy nemala a u psychiatra som nikdy nebola,ale mam kamaratku, ktora brala psychiatricke lieky, lebo mala nestastny vztah, v ktorom trpela a myslela si, ze svojbo frajera alkoholika agresivneho zmeni. Namiesfo rozchodu zvolia antidepresiva a napchavala sa nimi cele mesiace. Nakoniec sa jej ulavilo a psychicky polepsilo aj tak az vtedy, ked sa s nim rozisla, ale psychiatri o ukonceni liecby nechceli ani pocut a ona musi na kontroly este stae chodit a tvarit sa, ze tie lieky este stale berie, aj ked ich svojvolne vysadilw uz pred dvoma rokmi. A ozaj chodila s vyplazenym jazykom a s vypulenymi ocami, ruky sa jej triasli a stracala pamat. Aj logicke myslenie a ja som ju raz mesiac nevidela a potom, ked sme sa stretli, som ju takmer nespoznala, co bola o 10 kg tazsia. Tie problemy s priberanim a s vyplazenym jazykom a so stratou pamate a rozumu u nej pominuli po svojvolnom vysadeni liekov, tak mi povedala. Cvokar jej tu liecbu nikdy neukonci a uz som jej aj poradila, nech mu da uplatok, lebo inak sa bude musiet napchavat liekmi do konca zivota.
Evicka BBB Prečo takto píšeš už si mala niekedy psychické problemy?Veľmi nepekne sa vyjadruješ k tejto téme, tiež som mla triašky,pocity na odpadnutie a nakoniec mi pomohol psychiater a nemám ani oči vypúlené a určite nepôsobím ako blázon na nikoho.Skôr možno ty?
A aj ortopeda, mozno si sa niekde udrel, mozno si spadol, vsak bol na ceste sneh s ladom a mozno si sa zranil, alebo udrel pri sporte, kto vie? Len k pschiatrovi nechod, pricina je urcite telesneho povodu.
Kolko mas rokov? Lebo mne to robil rakusky dedko s parkinsonovou chorobou, no snad to nebude nabeh na p. chorobu a zapamataj si, ze z psychiky nie je nic, ale cvokar ti kopu liekov predpise, aj ked nie si blazon a presvedci ta,ze blazon si. Potom priberies kazdY mesiac najmenej 10 kg a rukY sa ti budu triast, ze v nich ani pero neudrzis, vYpulene oci a vyplazeny jazyk budes mat a usta otvorene ako cisty blazon, lebo to tie lieky z teba urobia cloveka, ktory sibnuto vyzera a este aj pamat stratis od nich a o rozum ta pripravia. Psychiatricke lieky nikdy neber a radsej navstiv neurologa.