Ahojte zienky, aj ked som dost odporcom antikoncepcie, tak som sa dala ukecat. Ale len preto, ze idem na dovolenku v termine kedy mi vychadza manzes a tak mi lekarka poradila aby som vybrala 2 balenia a vyhla sa tomu. Predtym som brala Logest, ale mala som hrozne stavy - naladovost, nechut na sex. Povedala som jej a to a predpisala mi Yadine. Citala som o nej pozitiva aj negativa, ale neviem sa rozhodnut ci to zasa risknut... Poradte prosim...
Yadine-poradte prosim
yasminelka, ale neviem či mi sadla...
ahoj,,,,ja som teraz sice presedlala z yadine na yasminelle,ale musim uznat ze to bola super HAK,,,podla mna s nemas coho bat a s kudnym svedomim ju ber
keby mi niekto odpovedal, bola by som rada, lebo neviem čo ďalej
trošku špiním, pred menštruáciou už týždeň mám nafúknuté brucho, bolí ma v oblasti krížov, o hlave už ani nehovorím a prsia z 0 mám jak 3... a to by vraj nemalo byť... Mám 25 rokov, užívam antikoncepciu 5 rokov. Asi už prišiel čas s ňou seknúť... hm?
tri bodky a podla coho vies ze "neslapu"?
je možné, aby mi Yadine "nešlapali" tak ako by mali? Totižto, problém je v tom, že to je 4. antikoncepcia, ktorú v priebehu piatich rokov užívam. Prvá, Minisiston, bola perfektná, ale po 2 rokoch som ju vymenila za Laurinu, kedy sa začali problémy, zlá pleť, neurotické až depresívne stavy, potom som užívala Jeanine, ktoré boli super 1 a pol roka, popri ktorých som brala antidepresíva, ktoré znížili "rýchlosť rozloženia tabletky" a tak mi akoby prestali "fungovať". Pri Yadine mám po 3 mesiacoch ten istý problém. Čo mám robiť? Naposledy mi gynekolog povedal, že toto je posledná možnosť antikoncepcie pre mňa. Najšetrnejšie pre telo atd...:(
yadine je jednoznacne super!!!!!nemam problem schudnut, plet super, a vobec, cena je primerana kvalite-....
Ahoj kacik, dakujem pekne. Ja som ho zacala brat az v 5ty den ako mi kazala doktorka, takze neviem ako to vyjde. Teraz sa trosku aj obavam, lebo som mala nechraneny styk 5 dni po prvej tabletke a minule som kdesi citala, ze antikoncepcia zabera hned od zaciatku iba ak je zacnes brat od prveho dna. Tak uvidime, ale snad bude vsetko ok :o). Este raz vdaka...
aj ja som to mavala, je to asi tym, ze si telo zvyka- kedze yadine sa beru v prvy den menstruacie, posunu ti cyklus, takze telo teraz "maka". ked som zacala brat yadine, nenormalne ma bolela hlava, bolo mi na odpadnutie, videla som flaky a pobolievalo ma brucho..chcela som ist gynekologovi, ale kamoska ma ukecala, nech pockam..teraz je to asi stvrte balenie, co beriem, a nic mi nie je..naozja si telo musi zvyknut..drzim palce a prajem Ti krasnu dovolenku :)