Maju herci dostojnost

Príspevok v téme: Maju herci dostojnost
gnr

Helena Krajciova V Burlivom vine

nechapem ako sa taka skvela herecka nechala znizit na takuto rolu , cela Dora aj s manzelom a Dr Buranovskym je totalne trapne a primitivne , neda sa na to pozerat

tvorcovia tych nasich serialov v uvodzovkach , by si mali pozriet cesky serial Vsetky moje prve lasky ....

vidno , ze je to robene na urovni

0vecka

2 killingspree jj SK je maly trh... akoze za sociku tu bol este vecsi trh? saq to bol taky trh ze si musela 3 hodiny cakat kym si dostala banan

killingspree

slovensko maly trh?

skus zaparkovat pred tescom, alebo inym hypermarketom kedykolvek medzi 07 az 21 a potom mi hovor, aky maly je SVK trh ;)

slovaci maju plnu rit prachov, kriza uz tu nie je, len sa kazdy pretvaruje a kazdy clovek (triezvy) vie a vidi, ako to je..

killingspree

a potom sme tu my divaci. na jednej strane je pravda ze ak nam televizia neponukne aj iny program nemoze zistit ci by sa nam pacil.

- nepravda, ja viem co sa mi paci, paci sa mi inteligentny humor, zo zahranicia ho mam az az sa s nim dokazem zahlit na 5 TV okolo seba.

ono po pravde, ja svoju plazmu (veeelka TV, neverim LCD, mam rad plazmu), pouzivam ako radiator.. tych 350W co to zerie.. v priemere.. tak je to prijemnych +2C na miestnost.

killingspree

divadlo neuzivi?
zoberem si to svoje, kapacita 260, povedzme ze sa obsadi 220, x v preimere 8 eur na osobu cini 1760eur
neviem ake su rezijne naklady, atd.
ale nech mi nikto nehovori, ze si nezarobia na ucty..
(hlavne ak niektore dobe hry sa daju odohrat s 5 hercami)

Prezyvka055

Ja chapem hercov co robia aj hlupe/nedostojne role za peniaze, nechapem vsak ludi co pozeraju hluposti zadarmo.

0vecka

nj to je podobne ako povedat ze ci ma taky robos dostojnost ked natiera barak na ruzovo... proste je to rola ako rola...

tasty

je pre človeka vôbec dôstojné pozerať také trápne seriály? To nič iné nemáte na robote len dobrovoľne si znižovať IQ takými hovadinami?

gamm

da sa na to pozriet aj z inych uhlov.
ten prvy je ze ryba smrdi od hlavy. vedenie televizii ponuka hercom pracu za pekny plat. lenze to iste vedenie sa zaroven boji skusat nove veci. iste by sa nasli aj zaujimavejsie scenare. vedenie sa vsak vyslovene boji, samozrejme kvoli sledovanosti = peniazom, ist do niecoho noveho. staci si pozriet jednu starsiu relaciu pod lampou kde bol byvaly riaditel tv joj kde sa k tomu osobne vyjadruje. ale na ich obranu musim zas dodat ze slovensko je skutocne maly trh, je tu maly pocet obyvatelov a teda aj divakov a konkurencia je tu velka. cize z pohladu povedzme jednej televizie tu pre nu konkurenciu predstavuju ostatne slov. tv, a navyse este aj zahranicne. a vsetci bojuju o maly pocet divakov.
dalsi aspekt je ake prirority maju herci. mnohi platia drahe hypoteky, behaju z divadla do tv a naopak a k tomu este maju vedlajsaky. to sa odzrkadluje aj na kvalite ich hrania. ale nie kazdy chce byt otrokom penazi. su herci ktori hraju predovsetkym v divadle a herectvo nie je pre nich iba zarobkova cinnost, ale cosi viac. ziju tym a povysuju ho na cosi viac nez len pracu.
a potom sme tu my divaci. na jednej strane je pravda ze ak nam televizia neponukne aj iny program nemoze zistit ci by sa nam pacil. na druhej strane na co by to riskovali ked vedia ze sucasny program ma vela divakov ktori im sledovanost zabezpecuju. takze je to dost aj o nas. a ten nezaujem o cosi narocnejsie, nebodaj umeleckejsie, sa odzrkadluje aj v divadlach, galeriach, apod.