mam dojem, ze priatelka ma vacsiu chut na sex so mnou, ked je ziadana inym chlapom. napr. minule leto sa pacila jednemu chalanovi, nic na nu neskusal ani nic, ja ho poznam, a priatelka sa so mnou milovala aj 2-3 dni po sebe. povedala, ze nevie co sa to s nou deje, ze ma taku chut a zrazu baac, som tam kde som bol aj predtym - sex raz za tyzden/ za 2 tyzdne. Je to podla vas normalne, ze chut na sex jej sposobuje pacenie sa niekomu inemu? ja ju zvadzam, bozkavam, a nic.
mna to dost uraza.
Vacsia chut - ja ale za tym nie som?
tak si si aj odpovedal, že čo škrípe u vás, nemá zdravé sebavomie
priatelka bude mat 23 cochvila. a ano neveri si vobec, ma male sebavedomie, i ked neviem preco, ked pekna je.
no dostane chut na "dotycneho" a kedze si poruke "skoci" na teba, no prijemne to teda nieje... a antidepresiva neber, to je svinstvo najhrubsieho zrna... skus sa o tom s nou porozpravat a prehodnotit, na com ten vztah vlastne stoji ...
slovami? ja jej hovorim stale, ako sa mi paci, dokonca mi neprekaza, ze od nasho vztahu pribrala 10kg, teraz sice zacala cvicit, lebo zevraj chce byt pritazlivejsia. Ze potom ma vacsiu chut aj na sex, ked sa citi sexy. schudla 3kg. No ale zatial som nepostrehol, ze by mala na mna vacsiu chut. Pocas toho leta vobec nechudla ani nic, a chut mala, ale vdaka tomu, ze niekomu sa pacila. Aj som jej to povedal, ze tu chut mala zrejme vdaka tomu. Povedala, ze ma vacsiu chut, alebo tak, ked vie ze je ziadanejsia. Ked sa o nu zaujima aj niekto iny.
Ja teda nemam vacsiu chut, podla ziadanosti. zatial som nepostrehol, ze by som bol ziadany niekym inym.
mna skor trapi to, ze ja jem tabletky, ktore su svinstvo, a vecer sa v posteli snazim ju vselijako zviest, a ona mi povie: laska, musime spat, rano vstavas do prace. Sa mi paci, ze ju trapi kedy vstavam, ale netrapi, ze ako sa citim, ked ma takto odmietne. Proste ja nepotrebujem sexovat kazdy den (aj ked by mi to neprekazalo), ale tak ked sa vidime 2x tyzdenne a aj to mame len raz sex, niekedy vobec, tak ma to stve.
napíšem čisto moju skúsenosť, keď som mala cca 17-18 rokov, tiež som takéto podobné čosi prežívala, mala som frajera, a tiež napriek tomu ma neskutočne vedela pozdvihnúť reakcia z okolia, ak som videla, že sa niekomu páčim,,,
a vieš prečo?
lebo v tom čase som mala sebavedomie na bode nula, alebo niečo pod nulou, emocionálne a aj v samotnom celkovom živote som sa hľadala, proste nebrala som samú seba ako osobnosť, nevyzretá som bola s veľmi nízkym sebavodomím, proste obdobie puberty, každý tým prechádza, niekto hladšie niekto náročnejšie
preto sa pýtam, nemá tvoja priateľka problém so zdravým sebavedomím? koľko má rokov? dozrela už?
čisto teoreticky, možno jej záujem iných dvíha sebavedomie a cíti sa potom viac sexy, príťažlivejšie, uvoľnenejšie. a preto má aj väčší apetít potom.
ale v tom by si jej mohol vedieť pomôcť aj ty sám, možno správnymi slovami, čo ja viem...
antidepresiva maju tolko neziaducich ucinkov a ty ich beries, aby ti zastavili potenciu? och :( ja ich beriem, lebo musim na psychicke ochorenie a co by som dala za to byt zdrava a nemusiet brat to svinstvo, myslim, ze to prilis sledujes, ak ta vycerpava, ze nechce s tebou spavat, tak sa s nou o tom porozpravaj
ona mi vravi, ze ju pritahujem a velmi. ale zas podla toho ako casto ma ona zvadza - ma na mna chut, by som ani nepovedal, ze ju az tak pritahujem
Tak to ti moc nezavidim, ocividne ju ty uz moc nepritahujes a tuzi po inych a teba ma po ruke. Tiez nechapem preco beries antidepresiva len tak kvoli dlhsej vydrzi, vsak to si organizmus dokasles uplne a neskor nebudes mat erekciu vobec. Musis si viacej verit, byt trochu sebec a zit hlavne pre seba a nie si nicit zdravie kvoli niekomu, kto si to aj tak nevazi. Nerob zo seba obet.
tie som zacal brat preto, lebo moja sex. vydrz bola ani 1min, preto som si myslel, ze priatelka so mnou nechce spavat kvoli tomu, resp. mali sme sex 1x za 2 tyzdne, niekedy. 2x za mesiac. tak preto som chcel zacat uzivat tie tabletky, ktore moju vydrz zlepsili.
tu nejde o nejake psychicke problemy.